Osijek - Adana Demirspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

17.08.2023 - 16:27 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 22:54

UEFA Konferans Ligi'nde Osijek ile Adana Demirspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Osijek - Adana Demirspor maçının canlı izle linki haberimizde.

Osijek - Adana Demirspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Temsilcimiz Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Osijek ile karşı karşıya geliyor. Hırvat rakibi önünde büyük bir skor avantajına sahip olan Mavi Şimşekler, adını play-off turuna yazdırmak için sahaya çıkıyor.

Mavi Şimşekler, Adana'da farklı kazandı

Turun ilk ayağında Osijek'i Adana'da ağırlayan Adana Demirspor, mücadeleyi 5-1 kazanarak büyük bir skor avantajının sahibi olmuştu.

Osijek - Adana Demirspor maçının tarih ve saati

Osijek ile Adana Demirspor arasındaki UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçının 17 Ağustos 2023 Perşembe günü, saat 21.00'de başlaması planlandı.

Osijek - Adana Demirspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Osijek - Adana Demirspor maçı TV 8,5 ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

11'ler belli oldu

  • Osijek XI: Malenica; Guedes, Mkrtchyan, Barisic, Grzan; Caktas, Nejasmic, Brlek; Lovric, Bukvic, Mierez.  

  • Adana Demirspor XI: Karacic; Svensson, Gravillon, Semih Güler, Rodrigues; Stambouli, Emre Akbaba, Belhanda; Akintola, Yusuf Sarı, Ndiaye.
Senin için hazırladığımız haberler