RB Leipzig- Real Madrid maçını canlı izle (Maç Linki-Arda Güler)

13.02.2024 - 16:10 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 00:49

Milli oyuncumuz Arda Güler forma giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma linki, canlı yayını ve kanalı gibi detaylar haberde.

RB Leipzig- Real Madrid maçını canlı izle (Maç Linki-Arda Güler)

AJANSSPOR HABER

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bundesliga temsilcisi RB Leipzig'e konuk oluyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

RB Leipzig- Real Madrid maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ve Real Madrid'in karşı karşıya geleceği maç 13 Şubat Salı günü oynanacak ve mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nun ikinci sırada tamamlayan Leipzig, Devler Ligi kadrosunda değişiklikler yaptı. Bundesliga ekibi El Chadaille Bitshiabu, Eljif Elmas, Leopold Zingerle'yi kadroda dahil etti. Leipzig'de Emil Forsberg, Lennart Johanns, Tino Kaufmann, Fabio Carvalho, Timo Werner kadrodan çıkarıldı. Marco Rose'nin takımında Benjamin Henrichs ve Mohamed Simakan kart sınırında bulunuyor.

Exxen hangi televizyonlara uyumlu?

Bu maraklar:Exxen Akıllı TV uygulaması şimdi Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Philips, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton ve Hi-Level'da. Ayrıca Android TV uygulaması Apple TV, Mi Stick ve Mi Box'ta.

Exxen TV televizyona nasıl yüklenir?

Televizyonunuzdaki uygulama marketine girip Exxen'i bulabilirsiniz. Her televizyonun mağazası markadan markaya değişiklik gösterebiliyor. Cihazınızdaki markete giriş yapıp "Exxen" diye aratarak uygulamayı bulabilir ve "İndir" tuşuna basarak da kurabilirsiniz.

İlk 11'ler

Leipzig: Gulacsi, Henrichs, Simakan, Orban, Klostermann, Raum, Schlager, Xavi Simons, Olmo, Openda, Sesko

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Tchouameni, Nacho, Mendy, Valverde, Kroos, Camavinga, Rodyrgo, Brahim Diaz, Vinicius

Senin için hazırladığımız haberler