Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

07.03.2024 - 19:13 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 01:02

UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçının canlı izle linki haberimizde.

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Temsilcimiz, Belçika'da oynanacak zorlu mücadeleyi kazanarak rövanş öncesi avantajı elde etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

Maç sona erdi. Fenerbahçe deplasmanda 3-0 kazandı.

GOL | 90+4 Penaltıyı kullanan Dusan Tadic, topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe, deplasmanda farkı 3'e çıkardı.

PENALTI | 90+2' VAR müdahalesiyle monitöre giden hakem Mert Hakan Yandaş'ın ortasına ceza sahası içinde Burgess'in elle müdahalede bulunduğunu tespit etti ve penaltı kararı verdi.

GOL | 84' Fenerbahçe, 84'üncü dakikada farkı 2'ye çıkardı. Kendi ceza sahası önünde topu kaparak orta sahadaki Dzeko'ya pasını atan Jayden Oosterwolde, koşususuna devam etti. Dzeko, bekletmeden Oosterwolde'nin önüne bıraktı. Rakip yarı alanın tamamını topla geçen Oosterwolde, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara yolladı.

68' Ferdi Kadıoğlu sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve topu sağ ayağına çekti. Ferdi'nin şutu uzak köşeden auta gitti.

67' Sol çaprazdan Machida'nın plasesini Livakovic kurtardı.

51' Hızlı gelişen Fenerbahçe hücumunda sol çaprazdan ceza sahasına giren Tadic, sağ tarafa pasını aktarmak istedi ancak savunma müdahale etti. Ardından topu yeninden önünde bulan Tadic, sol ayağıla gelişine vurdu. Top, yan ağlarda kaldı.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Union Saint-Gilloise 0-1 Fenerbahçe

44' Ceza yayında topla buluşan Szymanski rakibinden sıyrılamasa da topu tekrar önünde buldu. Polonyalı, yardıma gelen Fred'in önüne doğru topu bıraktı. Fred'in sol ayağıyla yaptığı vuruş direğin dibinden az farkla auta gitti.

33' Maça çok iyi başlayan, yaptığı müdahalelerle dikkat çeken Çağlar Söyüncü adalesinde ağrı hissetti. Daha fazla oynayamayan Çağlar kendisini yere bıraktı. Çağlar Söyüncü'nün yerine Ferdi Kadıoğlu girdi. Böylece sol bek olarak maça başlayan Oosterwolde, sol stoper olarak devam etti. Ferdi ise sol beke geçti.

GOL | 20' Michy Batshuayi, kendi ülkesinde Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Batsman, yıldızlaştığı statlardan birinde yıldızını parlattı. Mücadelenin 20'inci dakikasında sağ kanattan Cengiz Ünder'in kullandığı serbest vuruşta altı pasın önünde Çağlar Söyüncü vurdu, seken top direk dibinde Batshuayi'nin önünde kaldı. Belçikalı futbolcu, önünde kalan topu tamamlayarak rakip fileleri havalandırdı.

16' Sağ taraftan kullanılan kornerde ceza sahasına yapılan ortaya ön direkte Nilsson kafayı vurdu. Top üstten auta gitti.

1' Maçın ilk düdüğü ile birlikte kale arkasında yer alan Fenerbahçe taraftarı meşaleler yaktı. Maçın hakemi oyunu durdurdu.

1' Maç başladı.

11'ler belli oldu

Union Saint-Gilloise: Moris, Sykes, Burgess, Machida, Castro-Montes, Vanhoutte, Sadiki, Teklab, Amoura, Puertas, Nilsson

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi

İlgini Çekebilir
Kanarya Belçika'yı salladı! Rövanş öncesi dev avantaj
Habere Git

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçının tarih ve saati

Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki Konferans Ligi maçının 7 Mart 2024 Perşembe günü, saat 23.00'da başlaması planlandı.

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak kanal

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

Kanarya, grubunu lider bitirmişti

Konferans Ligi’nde Fenerbahçe H Grubu’nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalmaya hak kazanmıştı.

Fenerbahçe’nin rakibi Union Saint Gilloise ise bu sezon ligde Anderlecht, Club Brugge gibi takımların önünde lider konumda bulunuyor.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Sarı lacivertlilerde kritik mücadele öncesinde eksik isimler dikkat çekti. Fenerbahçe, özellikle Trendyol Süper Lig’de zorlu bir fikstüre girmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerde yoğun maç trafiği öncesi iki sakat oyuncu bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Becao, İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek.

UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun Belçika temsilcisiyle oynanan maçta sahada olmayacak.

Union Saint-Gilloise zorlu bir rakip!

Fenerbahçe’nin son 16 turundaki rakibi Unions SG, bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çekti. Belçika Ligi’nde bu sezon Anderlecht, Club Brugge gibi takımların önünde liderliğini sürdürüyor.

Union Saint-Gilloise, oynadığı 28 karşılaşmada 21 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 61 kez sarsarken kalesinde ise 29 gol gördü. Belçika temsilcisi oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Senin için hazırladığımız haberler