Ahmet Nur Çebi: "Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum"

23.11.2023 - 00:21 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 00:28

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile arasındaki ilişki ve Büyükekşi'nin parmak sallama olayı hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Ahmet Nur Çebi: "Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV'ye konuk oldu. Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile arasındaki ilişki, Büyükekşi'nin parmak sallama olayı ve ilerleyen dönemlerde TFF Başkanlığına aday olup olmayacağı konularında açıklama yaptı.

"Kesinlikle TFF'de başkanlık yapmayı düşünmüyorum"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığına aday olup olmayacağı hakkında Ahmet Nur Çebi, "Kesinlikle TFF'de başkanlık yapmayı düşünmüyorum. Ben Servet Yardımcı'nın bu görevi daha iyi yapacağını düşündüğüm için Büyükekşi'ye muhalefet ettim. Böyle bir gücü bir daha kendimde bulursam, bunu Beşiktaş'ta kullanmayı tercih ederim" ifadelerini kullandı.

"Büyükekşi'nin tarz ve tavırları Beşiktaş'a karşı olumsuzdur"

Ahmet Nur Çebi, "Büyükekşi'nin tarz ve tavırları Beşiktaş'a karşı olumsuzdur. Bizim de bu hareketlerinden dolayı tavrımız var. Benim kadar TFF ile çekişme yaşamış bir başkan var mı ki taraftarlarımız bana 'masaya vur' diyor" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Çebi: "Ben hiçbir zaman 'Paralar nerede' diye bağırmadım"
Habere Git

"Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum"

Lugano maçında yapılan kötü tezahüratlar nedeniyle stadı terk eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin parmak salladığı iddiaları hakkında Ahmet Nur Çebi, "Federasyon başkanının hareketleri art niyetliydi. Devreye 5 dakika kalmış, beklersiniz öyle gidersiniz. Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"Başkan kalsaydım Büyükekşi'yi tribüne almazdım"

Sözlerine devam eden Çebi, "Mehmet Büyükekşi'yi ben başkan kalsaydım tribüne almazdım. Ama bir gerçek var ki o stadyum bizim değil. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait. Ancak gelseydi ağırlamazdım" dedi.

"Ne olduğunu bile anlamadım... Bir anda ayağa kalktı gitti"

Parmak sallama olayının ayrıntılarını açıklayan Çebi şöyle konuştu: "Ben orada maç izliyorum, yanınızda bakan var. Ne olduğunu bile anlamadım. Bir anda ayağa kalktı gitti. Yöneticilerimiz benim talimatımla gitti, 'Yaptığınız yanlış' dedi giderken Büyükekşi'ye. Bunun parmak sallanma olarak gösterilerek beni ve Beşiktaş'ı küçük düşürme olarak kullanılmasını kabul etmem"

Senin için hazırladığımız haberler