Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a: "Ben 'Paralar nerede' diye bağırmadım"

22.11.2023 - 23:02 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 01:59

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklama yaptı. Şenol Güneş ve Abdullah Çebi dönemlerini anlatan Çebi, kötü gidişatın sebebini Fikret Orman'a bağladı.

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a: "Ben 'Paralar nerede' diye bağırmadım"

Transfer dönemi ve sezon içi performansta rakiplerinin arkasında kalan Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi seçim kararı aldı. Başkan Çebi, Beyaz TV kanalında açıklamalarda bulundu.

"Beklemiğimiz sonuçlarla karşılaştık"

Beşiktaş'taki kötü dönem hakkında açıklama yapan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş sıkıntılı bir süreç yaşıyor. İstemediğimiz, beklemiğimiz sonuçlarla karşılaştık. Tabii ki üzgünüm. Ancak daha lig bitmedi, zaman içinde takımın nereye geleceğini göreceğiz. Ben oyuncularıma inanıyorum. Çok zor bir fikstürle başladık. Diğerleri bu konuda avantajlıydı. Seyahatlar çok üst üste geldi" dedi.

"Kırgınlıklarım var"

Seçim dönemine giren Beşiktaş'ta Çebi, "Oyuncuların hepsiyle görüşüyorum. Maç seyahatlerine katılmayı düşünmüyorum. Açıkçası kırgınlıklarım var. Gündemin daha çok yeni adaylar üzerinden gitmesi gerektiğini düşünmüyorum. Ben son günüme kadar oyuncularımı tek tek otobüse bindirmeye devam edeceğim. Vazifemi yerine getiriyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Çebi: "Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum"
Habere Git

"Çok iyi Beşiktaş bırakacağım, aldığımda böyle değildi"

Ahmet Nur Çebi, mali konular hakkında "Ben emeğin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Çalışanlarımızın aileleri ekmek bekliyor. Onların helalliğini almamız gerekiyor. Bundan sonra gelecek olanlar da bunu yapacaktır. Mali anlamda çok iyi oturtulmuş bir Beşiktaş bırakacağım. Aldığımda böyle değildi" ifadelerini kullandı.

"UEFA'dan temiz kağıdı aldık zamanında"

Fikret Orman dönemine atıfta bulunan Çebi, "13.5 milyon Euro'yu 3 günde bularak, 6 aylık ödemeleri ödeyerek UEFA'dan temiz kağıdı aldık zamanında. Şimdi bırakacağımız yerde geriden bir borç olmadığı gibi birkaç ay önlerini açık bulacak gelen kişiler" açıklamasını yaptı.

"Aboubakar sakat, raporu var"

Burak Yılmaz'ın Aboubakar hakkında yaptığı açıklama üzerine Çebi, "Aboubakar sakat, raporu var. Sakat oyuncuyu oynatırsanız daha büyük sıkıntılar olur. 1-2 maç oynatabilirsiniz ama sonraki süreç sıkıntıya girer. Afrika'dan bir virüsle geldi, daha sonra antrenmanda ısınırken sakatlandı. Dönecektir ama şu an sakat. Art niyeti hiçbir zaman olmamıştır. Kendisi ile yakın bir dostluğum ve ağabeyliğim var" dedi.

İlgini Çekebilir
Murat Ağırel tehditi açıkladı!
Habere Git

"Aboubakar 'Bırakma başkan' mesajı attı"

Sözlerine devam eden Çebi, şunları söyledi: "Aboubakar, bırakma kararı aldığım gün, 'Bırakma sayın başkan' mesajı attı. Sadece o değil, diğerleri de öyle. Ben onlara iyi başkanlık yaptım. Ben onlardan razıyım, Allah da razı olsun. Bu yapılan transferlerin önemini ilerleyen süreçte göreceğiz. Bu şansı çocuklara tanımamız lazım"

"Onana'yı görme şansımız olmadı"

Transfer döneminde gelen eleştirilere cevap veren Çebi, "Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum. Rebic'in, Chamberlain'in geçmişi belli. Rıza hocaya sordum, 'Amartey çok iyi futbolcu' dedi. Onana'nın iyi olup olmadığını görme şansımız olmadı, 102 dakika oynadı. Oynaması lazım, şans bulması lazım" ifadelerini kullandı.

"Burak Yılmaz konusunda hatalıyım"

Çebi, Şenol Güneş'in istifasından sonra geçici olarak göreve getirilen, daha sonra yolların ayrıldığı Burak Yılmaz hakkında, "Burak Yılmaz konusunda hatalıyım, ona da zarar verdik. Aboubakar'ın ona sarılışını hatırladım, birbirlerine çok yakın olduklarını hatırladım ve ona bir şans verdim ama olmadı. Onun adına da kendi adıma da üzgünüm" diye konuştu.

"Fikret Orman ile hesaplaşmanın zamanı geldi"

Ahmet Nur Çebi, eski başkan Fikret Orman hakkında, "Fikret Orman ile Beşiktaş başkanlığım bittikten sonra hesaplaşacağımı söylemiştim. Zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

"Ben hiçbir zaman 'Paralar nerede' diye bağırmadım"

Çebi, "Fikret Orman, gittiğinden bu yana benim aleyhimde çalıştı. Hiçbir başkan, bir önceki başkan tarafından bu kadar yıpratılmadı. Bir rapordan bahsediliyor, biz bu raporu çıkartmak zorundaydık. Biz de bu işin içindeydik, yapmazsak 'ne gizliyorsunuz' denilirdi. Ben hiçbir zaman 'Paralar nerede' diye bağırmadım. Bu rapordan niye gocunuyorsun, yaran mı var? Bu senin için bir şans" dedi.

"Hasan Arat, Fikret Orman'ın müdürü ile yan yana"

Ahmet Nur Çebi, "Hasan Arat, biz başkan seçildiğimizde 'Fikret Orman'dan hesap sormak görevin' dedi. Şimdi Hasan Arat, Fikret Orman'ın müdürü ile yan yana. Sosyal medyadan bu işleri beraber yönettiler, kim ne derse desin" açıklamasını yaptı.

"Orman ile Arat yollarını birleştirdiler"

Başkan adayı Hasan Arat ve eski başkan Fikret Orman arasındaki ilişkiyi açıklamaya devam eden Çebi şunları kaydetti: "Fikret Orman ile Hasan Arat zaman içinde yollarını birleştirdiler ve Ahmet Nur Çebi'nin altını oydular. Benim ofisimin altında bot hesaplar varmış. Olsa bugün bu halde mi olurdum? Mayıs'ta seçim var girmiyorsun, Haziran ayında dernek dernek geziyorsun. Niye Hasan Bey? 400 tane beyaz oy çıkmış, bu güvensizlik demekmiş. Benim 3 bin küsür oyum ne peki? Fırsat kolladılar, kurtlar dumanlı havayı sever. Beşiktaş'a zarar verdiler"

"Paralar nerede tezahüratını nasıl susturayım, ben mi başlattım?"

Çebi, "Paralar nerede tezahüratını ben nasıl susturayım, ben mi başlattım? Benim yapmadığımı çok iyi biliyor. Sadece bunu kendi mağduriyetine sebep vermek için kullanıyor. Genel kurulda Hasan Arat'ın yanındaki arkadaş, 'Biz yaptırdık' dedi o tezahürata. Adres belli. Bana verdikleri zararın önemi yok, kulübe çok büyük zarar verdiler. Takım 2-0 öndeyken protesto başlıyor, neden? Uçaktan oyuncu inmemiş, medyada olumsuzluk pompalanıyor. Bunları bu çocuklar okuyor" dedi.

"Fikret Orman 5 davayı zaman aşımından kazandı"

Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın kendisine karşı açılan davalar hakkında 'kazandım' dediği açıklamalar hakkında, "Fikret Orman ile ilgili hamlelerimiz, camia tarafından bize verilen görevlerdir. Bu benim yasal sorumluluğum. Ben bu olaya müdahale etmiyorum, açılan dava 13. Benimle ilgili açılmış bir dava var, gittim bedelini ödedim. Bu davaların 5'inde zaman aşımından kazanmış. Sorulduğunda 'Ben bu davaları kazandım' diyor. Algı yaratmayacaksınız haklı çıkmış gibi" dedi.

"Bu davaları ben değil, Beşiktaş açıyor"

Sözlerine devam eden Çebi, "Yargılama bitmeden kimse aklanmış sayılmaz, ben Fikret Orman'ın aklanmamasını isteyen biri değilim. Camiama karşı alnım ak. Umarım inşallah bir sonuç çıkmaz. Bu davaları ben açıyormuşum gibi algı yapmaya gerek yok. Davaları Beşiktaş açıyor. 1-2 tane davam kaldı onunla, çıkınca göreceğim onları" ifadelerini kullandı.

"Ben tapu falan görmedim"

Ahmet Nur Çebi, "11 tane tapudan bahsediliyor. Nerede bu tapular, ben tapu falan görmedim. Para kaptırılmış, biz 1 sene adama yalvardık gittik paralarımızı tahsil ettik. Para gelince de direkt olarak borçlarımıza gitti" açıklamasını yaptı.

"Ben hayaletsem beni hiçbir şeye ortak etmeyeceksin"

Fikret Orman'ın kendisi hakkında 'hayalet' benzetmesi hakkında Çebi, "6.5 sene benimle beraber olacaksın her işte, sonra da bana 'hayalet' diyeceksin. Ben hayaletsem beni hiçbir şeye ortak etmeyeceksin. Birlikteyken ağabey-kardeş gibiydik. Benim orada olmamdan rahatsız olanlar Fikret Orman'ı doldurdu. O bana 'ağabey' derdi, ben ona 'başkanım' derdim" şeklinde konuştu.

"Babama bir özür borcum var"

Hasan Arat'ın "Babacığım" ifadesi hakkında Çebi, "Hasan Arat babasına sormazmış benim gibi. 'Babacığım' diyormuşum babama. Ben babama 'siz' diye hitap ederim, ne babacığımı. Babamın söylediği ve yapmadığım tek şey vardı o da Fikret Orman ile son seçime girmek oldu. Babama bir özür borcum var" diye konuştu.

"Fikret Orman ile orada soğukluğumuz başladı zaten"

Fikret Orman ile arasındaki bağların kopmaya başladığı ilk anları anlatan Çebi, "İkinci başkanın görevi, başkan yokken başkanı temsil etmektir. Başkan zaten oradaydı. Ben futbol şubedeydim 2 sene, geldiğimde zaten stadyum bitmişti. Bana futbol şubeyi, icra kurulunu sorabilirsiniz. İcra kurulunda olduğum bazı evraklar geliyordu. 'Nedir bu?' dediğimde 'Ben imzalamışım ağabey, hesabını mı vereceğim' dedi. Orada soğukluğumuz başladı zaten" dedi.

"Orman, 'Olur mu bana yalancı demiş adam' dedi, 2 saat sonra Adalı'yı açıkladı"

Çebi, "2 sene şampiyonluk dönemindeki başarının ikimize yazması gerekiyordu ama Fikret Orman sahiplendi o başarıyı. Birlikte emek verdik 2.5 sene. Biz Bayern'e elendikten sonra ben ayrılmak istediğimi söyledim zaten. Ağustos'ta seçim kararı aldı, etrafa 'Ahmet Nur Çebi'den kurtulmak için bu kararı alıyorum' diyorsun. Sonra gelip bana ikinci başkanlık teklif ediyorsun. Ben kabul etmedim. 'Benden sonra sana bu görev yakışır ağabey biraz dinlen' dedi. 'Kimi ikinci başkan yapayım' dedi. Serdal Adalı'yı söyledim. 'Olur mu ağabey bana yalancı demiş adam' dedi. 2 saat sonra açıkladı Serdal Adalı'yı" dedi.

"Seçimde 'destekleyeceğim' dedi, aleyhimde kampanya yürüttü"

Çebi, Fikret Orman hakkında, "Seçim döneminde 'Ben seni destekleyeceğim' dedi. Sonra benim aleyhimde kampanya yürüttü. Serdal Adalı da ikinci başkanın, ben de. Niye tarafsız kalmıyorsun? Sonra seçimden sonra bana mesaj atıyor, 'Ağabey emrindeyim' diye. Ben açmadım telefonu tabii ki" açıklamasını yaptı.

"Fikret Orman ile aramızda 1-2 özel mesele var"

Başkanlık döneminin sona ermesiyle Fikret Orman'a bazı konularda dava açacağını söyleyen Çebi, bu konuların ne olduğunu açıklamadı. Çebi,"Fikret Orman ile aramızdaki 1-2 mesele özel. Onları açıklamak istemiyorum. Bazı yerlerde haddini aşmıştır" ifadelerini kullandı.

"Hasan Arat'ın locası yok"

Ahmet Nur Çebi, "Locası, kombinesi olmayan başkan olur mu? Olabilir tabii. Serdal Bey'in locası var, Hasan Bey'in yok. Hasan Bey dostlarının localarında izliyor genelde maçları, öyle gördüm" diye konuştu.

"Adalı beni arıyor, Arat ile ilişkim yok"

Ahmet Nur Çebi, iki başkan adayı arasındaki ilişkisi hakkında, "Serdal Adalı beni zaman zaman arıyor. Bir şeyler soruyor doğal olarak. Hasan Arat ile bir ilişkim yok" açıklamasını yaptı.

"Ben bunları unutmadım"

Çebi, "Beşiktaş'ın bir kan değişikliğine ihtiyacı var. Bırakalım, herkes huzura ersin. Ailem de bırakmamı istiyor. Benim eşime çocuklarıma gece yarısı gönderilen mesajlar var. Ben bunları unutmadım" şeklinde konuştu.

"Ben görevimi tamamladım... Kırıldım, yoruldum"

İlerleyen dönemlerde tekrar başkanlığa aday olup olmayacağı hakkında Ahmet Nur Çebi, "Bana ihtiyaç olmamalı bundan sonra. Ben görevimi tamamladım. Kırıldım, yoruldum... Çok onurlu ve gururlu bir görev yaptım. Taraftara kırgın değilim. Onlardan tek ricam maç bitene kadar takımı desteklesinler" dedi.

"Kesinlikle TFF'de başkanlık yapmayı düşünmüyorum"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığına aday olup olmayacağı hakkında ise Çebi, "Kesinlikle TFF'de başkanlık yapmayı düşünmüyorum. Ben Servet Yardımcı'nın bu görevi daha iyi yapacağını düşündüğüm için Büyükekşi'ye muhalefet ettim. Böyle bir gücü bir daha kendimde bulursam, bunu Beşiktaş'ta kullanmayı tercih ederim" ifadelerini kullandı.

"Büyükekşi'nin tarz ve tavırları Beşiktaş'a karşı olumsuzdur"

Ahmet Nur Çebi, "Büyükekşi'nin tarz ve tavırları Beşiktaş'a karşı olumsuzdur. Bizim de bu hareketlerinden dolayı tavrımız var. Benim kadar TFF ile çekişme yaşamış bir başkan var mı ki taraftarlarımız bana 'masaya vur' diyor" açıklamasını yaptı.

"Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum"

Lugano maçında yapılan kötü tezahüratlar nedeniyle stadı terk eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin parmak salladığı iddiaları hakkında Ahmet Nur Çebi, "Federasyon başkanının hareketleri art niyetliydi. Devreye 5 dakika kalmış, beklersiniz öyle gidersiniz. Bana yapılan kumpaslarda TFF'nin de içinde olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"Başkan kalsaydım Büyükekşi'yi tribüne almazdım"

Sözlerine devam eden Çebi, "Mehmet Büyükekşi'yi ben başkan kalsaydım tribüne almazdım. Ama bir gerçek var ki o stadyum bizim değil. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait. Ancak gelseydi ağırlamazdım" dedi.

"Ne olduğunu bile anlamadım... Bir anda ayağa kalktı gitti"

Parmak sallama olayının ayrıntılarını açıklayan Çebi şöyle konuştu: "Ben orada maç izliyorum, yanınızda bakan var. Ne olduğunu bile anlamadım. Bir anda ayağa kalktı gitti. Yöneticilerimiz benim talimatımla gitti, 'Yaptığınız yanlış' dedi giderken Büyükekşi'ye. Bunun parmak sallanma olarak gösterilerek beni ve Beşiktaş'ı küçük düşürme olarak kullanılmasını kabul etmem"

"Fenerbahçe ve Galatasaray kayıkçı kavgası yapıyor"

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kavgaya değinen Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe ve Galatasaray kayıkçı kavgası yapıyor. Ben zamanında söyledim, bir şey varsa getirir gösterirsin. MHK gitmeli, MHK sandıktan seçilmeli. Benim oyumla MHK Başkanı gelmeli oraya" ifadelerini kullandı.

"Sergen Yalçın'a istediği ücreti verdik"

Sergen Yalçın ile yaşanan anlaşmazlığı anlatan Çebi, "Benim Sergen Yalçın ile devam etmeme durumum olmadı. Onu Beşiktaş'a hoca yapma gururunu yaşıyorum. Şampiyonluktan sonra görüştük, 'Ben bu paradan aşağı çalışmam, hocalık yapmayacağım' dedi. Emre Kocadağ her gün yanına gitti. Benim biraz cimriliğim vardır, pazarlık ettik. Sonuç olarak istediği ücreti verdik. Ayrılmadan biraz önce '1-2 maç daha deneyeyim ama olmuyor' dedi. Olmayınca da ayrılmak istedi ayrıldık. Çok sevdiğim bir hocamdır Sergen Yalçın" dedi.

"Şampiyon olmadan önce sözleşme vermeme sebebim..."

Sergen Yalçın hakkında açıklamalarına devam eden Çebi, "Şampiyon olmadan önce sözleşme vermeme sebebim hocanın motivasyonunu bozmak istemememdi. Kötü bir niyetten değildi. Kalsaydı şampiyon olur muyduk bilemem ama kalmasını çok isterdim" açıklamasını yaptı.

"Şenol hoca benim ağabeyimdir, ben de Sergen Yalçın'ın"

Çebi, "Sergen Yalçın mı, Şenol Güneş mi? sorusunu Ahmet Nur Çebi, "Şenol hoca benim ağabeyimdir, ben de Sergen Yalçın'ın ağabeyiyimdir. Ağabey olmak her zaman daha iyidir. İkisi ile de çok iyi anlaştık" diye konuştu.

"Şenol Güneş ile Ceyhun Kazancı güvensizliği içerlerinden atamadı"

Eski sportif direktör Ceyhun Kazancı hakkında açıklama yapan Çebi, "Ceyhun Kazancı, benim kafamdaki projenin sportif direktör olarak bir parçaydı. Çok yıpratıldı. Şenol hoca ile birbirleri ile çalışma isteğini gördüm. Ancak daha sonra benim gördüğüm birbirlerine olan güvensizliği içlerinden atamadılar, ikisi de. O da benim hatam" dedi.

"Talisca ile ilgili kulübüyle görüştük"

Anderson Talisca transferi hakkında Çebi, "Talisca ile ilgili kulübüyle görüştük. Bize 'oyuncumuzu ayartıyorsunuz' dediler. Bu şartlar altında daha dikkatli olmaya dikkat ettik. Kulübü verseydi, Talisca'yı burayı getirecektim. Şenol hoca, Talisca ile görüştüm diyorsa görüşmüştür. Ben kulüp olarak bunu söyleyemem" açıklamasını yaptı.

"Ramos için 2 yılda 45 milyon Euro'luk bir kontrata Beşiktaş'ı sokamazdım"

Sergio Ramos transferi hakkında ise Çebi, "Ramos konusunda; Serhan Çetinsaya kardeşimizin ısrarla buraya getirmek istedi Ramos'u. 10 milyon maaş, 1 milyon imza parası, 2.5 milyon abisine, 500 bin de menajerlik parası. 'Serhancığım bu bizi aşar, sponsor bulabilirsen imzala. O yetkiyi veriyorum' dedi. Vergileriyle 2 yılda 45 milyon Euro'luk bir kontrata Beşiktaş'ı sokamazdım. Bizim görevimiz bunları da görebilmek başkan olarak. Zaten buna imkan da yok, TFF'nin önüne getirsek limit yok" dedi.

"Onana'ya 4.5 milyon Euro verildi ama 5 yıla yayıldı"

Çok eleştirilen Jean Onana transferine değinen Ahmet Nur Çebi, "Onana'ya 4.5 milyon Euro verildi ama 5 yıla yayıldı. Yıllık maliyeti maaşla beraber 2.1 milyon yapar. Bizim 1 oyuncuyla bu işi görmemiz olmaz. Her pozisyona yedek lazım. Amartey'i çok beğenen, Zaynutdinov'u Masuaku'nun önünde gören, Onur'u Rosier'in önünde göre, Bailly'i Amartey ve Colley'e yedek olarak gören bir hocamız var şu anda" ifadelerini kullandı.

"Tadic ile sona gelmiştik... Şenol Güneş istemedi, önümüz kesildi"

Transfer çalımı olarak görülen Dusan Tadic olayı hakkında Çebi, "Onana'yı Şenol Hoca istedi. Djiku ve Tadic'i ise istemedi. 'Benim istediğim oyuncular değil' dedi. Tadic ile neredeyse sona gelmiştik. Önümüz kesildi, istenmediği için" açıklamasını yaptı.

"Sergen Yalçın, Serdar Saatçı için 'Hayır gelmez' dedi"

Ahmet Nur Çebi, Portekiz takımı Braga'ya gönderilen genç stoper Serdar Saatçı hakkında, "Serdar Saatçı burada kalmamak için her şeyi yaptı. Sergen hoca 'Beşiktaş'a hayır gelmez' dedi. Ben tutmak istedim, ailesi ve kendisi bizi yedi bitirdi" şeklinde konuştu.

"Rıdvan 'psikolojik baskı görüyorum', Emirhan 'babamla görüşeceğiniz bir şey yok' dedi"

Beşiktaş'tan ayrılan diğer genç futbolcular Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan ile arasında geçen konuşmaları açıklayan Çebi şunları kaydetti: Ahmet Nur Çebi: "Rıdvan Yılmaz, geldi elimi öptü. 'Ben psikolojik olarak burada baskı yaşıyorum' dedi, gitmek istedi. Emirhan zaten bambaşka bir olay. Babasıyla görüşmek istiyorum 'Babamla görüşeceğiniz bir şey yok, ayrılmak istiyoruz' diyor"

"Hasan Arat Saatçı için 40 milyon Euro diyor... 30'a satsın ben getireceğim"

Hasan Arat'ın Serdar Saatçı'nın değeri hakkında yaptığı açıklama hakkında ise Ahmet Nur Çebi, "Serdar Saatçı'nın değeri 40 milyon Euro diyor Hasan Arat, 30 milyona satsınlar ben getireceğim Serdar'ı. Böyle atmayla bu işler olmaz. 30'a taahhüt etsinler ben getireceğim" dedi.

"Çalımbay'da çıkış maddesi var... Gelen başkan isterse ayrılabilir"

Yeni teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi hakkında bir detayı açıklayan Çebi, "Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde çıkış maddesi var. Gelen başkan isterse yollarını ayırabilir" ifadelerini kullandı.

"1.5 sene sonra Kocadağ'ın başkanlık yapacağını tahmin ediyorum"

Emre Kocadağ'ın neden adaylıktan vazgeçtiği hakkında konuşan Çebi, "Ben Emre'yi tabii ki destekledim. Aldığı karar, kendi kararıdır. Bir ağabey olarak kendisinin zorlu bir sürece gireceğini söyledim 1.5 sene sonra Emre Kocadağ'ın bu kulüpte başkanlık yapacağını tahmin ediyorum" dedi.

"Umut Güner şahsıma küfür ediyor, Orman da ağzını açmıyor"

Ahmet Nur Çebi, "Demba Ba'dan vazgeçip Mitroglou'ndan alalım demişti Fikret Orman ben evinden kalkıp gidince geldi 'Tamam Demba Ba olsun' dedi. Ersan Adem Gülüm'ün 7-7.5 milyon'a satılmasında, Cenk Tosun'un 22 milyon'a satılmasında katkımız var. Cenk Tosun'un satışında üzerine 2 milyon euro alınmayacak bonusları koyarak sanki satışı kendisi yapmış gibi bir hava yarattı. Onun tarzı buydu. Umut Güner, Ümraniye'de şahsıma küfür ediyor, Orman da orada duruyor ağzını açmıyor. Bunu söylediğimde 'Ağabey bunlar cahil işte' diyor" diye konuştu.

"Sosyal medyacı gelirse vay halimize!"

Ahmet Nur Çebi son olarak, "Seçimde göreceğiz; sosyal medya ile yürüyen arkadaş mı kazanacak, yıllardır Beşiktaş'tan elini ayağını çekmemiş arkadaş mı gelecek? Sosyal medyacı gelirse vay halimize!" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler