Cem Yılmaz'dan Fatih Terim belgeseli paylaşımı

22.09.2022 - 00:56 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 01:04

Son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan Netflix'in yayınladığı Fatih Terim'in hayatını anlatan "Terim" belgeseli için Cem Yılmaz bir paylaşım yaptı

Cem Yılmaz'dan Fatih Terim belgeseli paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Fatih Terim'in büyük tartışma yaratan belgeseli "Terim" Netflix ekranlarında gösterimine devam ederken ünlü oyuncu Cem Yılmaz bir paylaşımda bulundu. 

Cem Yılmaz'dan paylaşım

Yılmaz "Netflix de TERİM belgeselini izledim.Tavsiye ederim @netflixturkiye @fatihterim Duygulu,güzel bir belgesel emeği gecenlere tesekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

Mehmet Demirkol'dan sert yorum

Geçtiğimiz günlerde gazeteci ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Netflix tarafından hazırlanan 'Terim' belgeseli için yorumda bulundu. Demirkol belgeseli izlemenin 'Tamamen zaman kaybı' olduğunu dile getirdi. 

İlgini Çekebilir
Selim Soydan'dan 28 şampiyonluk ve Fatih Terim sözleri!
Habere Git

Murat Sancak beğendi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak 'Sabahın 6'sında Fatih Terim hocamın belgeselini izledim. Türk futboluna katkılarından dolayı müteşekkirim. Sağ ol var ol hocam. Hele ki UEFA Kupası serüvenini ve kupa kaldırılışını izlerken Türkiyem adına gurur ve onur duydum.' dedi. 
 

14 milyon izlenme ile rekor kırdı

"Terim" belgeseli geçtiğimiz 15 Eylül'de Netflix'te yayınlanmıştı. Sarı-Kırmızılı taraftarların ve futbolseverlerin heyecanla beklediği belgesel yayınlanmasının ardından 30 dakika içinde 14 milyon izlenmeyle seyirci rekoru kırmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler