Cenk Tosun'dan Mert Günok'a övgü: "Bizi ayakta tuttu"

22.09.2023 - 00:15 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 00:22

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Cenk Tosun açıklamalar yaptı.

Cenk Tosun'dan Mert Günok'a övgü: "Bizi ayakta tuttu"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

"En başta Mert Günok'un ayağına sağlık"

Karşılaşmayı değerlendiren Tosun, "Abou çok iyi bir tek pasla bana bıraktı. Herkesin ayağına sağlık. En başta Mert Günok'un ayağına sağlık. Bizi o ayakta tuttu. Kağıt üstünde en zorlu rakibimiz Brugge diyebiliriz. 

"1 puanla ayrılmayı bildik"

Bugün iyi futbol oynadılar, direnmeye çalıştık. Onların daha net pozisyonları var. Ama 1 puanla ayrılmayı bildik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Maç maç devam etmek istiyoruz. 

İlgini Çekebilir
Mert Günok, Club Brugge maçında duvar oldu!
Habere Git

"Konferans Ligi bizim için önemli"

Konferans Ligi bizim için önemli. Grup aşamasında gruptan çıkıp, gideceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi. 

Demir Ege Tıknaz: "Çok mutlu değiliz, mutsuz da değiliz"

Cenk Tosun'un ardından konuşan Demir Ege Tıknaz ise, "Hafta içi ilk 11 olacağımı biliyordum, çok iyi hazırlandım. Burak Hoca güven verdi, ben de kendimi çok özgüvenli hissettim. Maç çok git gelli oldu. Mert abi harika maç çıkardı. Biz buraya galibiyet için gelmiştik ama Brugge deplasmanında 1 puan da kötü değil. Çok mutlu değiliz, mutsuz da değiliz. İsteyerek geldik buraya ama kötü sonuç değil" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler