(Yazılı Özet) Adana Demirspor-Cluj Maç Sonucu: 2-1

03.08.2023 - 22:52 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 23:47

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Adana Demirspor, 1-1'in rövanşında evinde konuk ettiği Romanya ekibi Cluj'ü10 kişi kaldığı maçta Cheriff Ndiaye'nin uzatmalarda attığı golle 2-1 mağlup ederek tur atladı.

(Yazılı Özet) Adana Demirspor-Cluj Maç Sonucu: 2-1

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Adana Demirspor, 1-1'in rövanşında Romanya temislcisi Cluj'u Yeni Adana Stadyumu'nda ağırladı. Temsilcimiz yarım saatini 10 dakika oynadığı karşılaşmadan uzatma daikalarında bulduğu golle 2-1 galip ayrılarak adını üst tura yazdıran taraf oldu.

Mavi Şimşekler'den tarihi zafer

Adana Demirspor tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında Romanya temsilcisi Cluj'ü iki maç sonunda saf dışı bırakarak bir sonraki tura da adını yazdırmayı başardı.

Hollandalı efsane ilk büyük sınavı geçti

Adana Demirspor'un Vincenzo Montella ile yolları ayırmasının ardından takımın başına geçen Hollandalı eski efsane futbolcu Partick Kluivert, Mavi Şimşekler ile ilk büyük sınavını Cluj karşısında verdi. İlk resmi maçlarına Rumen ekibi karşısında çıkan 47 yaşındaki teknik direktör takımını bir üst tura çıkartmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Demirspor'da Başkan ayrılacak ismi açıkladı!
Habere Git

Adana 37 dakika Demir gibi dayandı Ndiaye fişi çekti

Karşılaşmanın 43. dakikasında David Akintola'nın golü ile 1-0 öne geçen temsilcimiz 63. dakikada Andreaw Gravillon'un gördüğü kırmızı kartla on kişi kaldı ve Cluj pozisyon sonrası bulduğu penaltıyı Vasile Mogoş'un vuruşuyla gole çevirerek skora denge getirdi. Bu noktadan sonra tam 37 dakika sahada 10 kişi dayanan Adana Demirspor 90+3'te Cheriff Ndiaye'nin kafa vuruşu ile 2-1 öne geçti ve karşılaşmadan galip ayrıldı.

Tribünlerden Murat Sancak'a sevgi gösterisi

Maç öncesi Adana Demirspor tribünleri takımın Başkanı Murat Sancak için bir koreografi hazırladı. Açılan pankartta Murat Sancak'ın Adana Demirspor forması giymiş bir çocuğun elinden tutmuş bir çizimi kullanıldı.

Demir'in rakibi belli oldu

Cluj eşleşmesinden başarıyla çıkan Adana Demirspor'un UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi Hırvatistan temsilcisi Osijek oldu. Zorlu eşleşmenin maçları 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak. Maçların saatleri ve yayıncı kuruluş ise henüz belli olmadı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibi belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler