Doğukan Sinik: "Rekorla Hull City'e gitmem bir projeydi"

17.07.2022 - 21:42 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 21:55

Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor'dan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımına transfer olan Doğukan Sinik TSYD Antalya şubesine veda ziyaretinde bulundu.

Doğukan Sinik: "Rekorla Hull City'e gitmem bir projeydi"

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı Doğukan Sinik kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Bu yolda en büyük destekçim Nuri Şahin oldu

Doğukan Sinik "Benim adıma. Duygusal bir veda oldu. 13 yaşında bu kulübe geldiğim zamanı hatırlıyorum. Çok güzel bir hikaye oldu. Çok mutluyum. Antalyalı biri olarak Antalya'da büyümüş biri olarak gerçekten güzel bir hikaye oldu. Örnek bir hikaye oldu. Kolay olmadı. Bu yolda en büyük destekçim Nuri Şahin oldu. Yeni bir sayfa açılıyor. Bambaşka tecrübelerin olacağı bir yere gidiyorum. Her şey için teşekkür ediyorum. Desteklerinizi eksik etmediniz. Yaptığınız yorumlar çok değerliydi"

Antalya halkı biraz daha toleranslı davransın

"Alt yapıdan çıkan oyuncular için  yorumlar çok değerli. Bu son olmayacak. Devamı gelecek. Antalyaspor'un alt yapısına güveniyorum. Onların armaya olan sevgisini zedelemeden yorum yapılırsa daha iyi olacak. Mental olarak çok düştüğüm dönemler oldu. Ancak güzel bir hikaye olarak sona erdi. Benim isteğim Antalya halkından biraz daha toleranslı davranılsın." 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Beşiktaş, Doğukan Sinik'i elinden böyle kaçırdı!
Habere Git

Rekorla gitmem bir projeydi

"Akdeniz üniversitesinde top topladım. Kullanılan kelimeler etkiliyor. Transfer ile alt yapıdan çıkan insanın psikolojisi aynı olmuyor. Tek isteğim Antalya taraftarından dikkatli yorum yapması. Bir sene önce kovid dönemim vardı. Nuri hocadan önce. Arkadaşım bazı hayaller kurduğunu söylediğinde yorum yapmamasını istiyordum. İmkansız gibi geliyordu. Çok mutluyum rekor kırıldığı için. Bu kulübün bir planıydı. Benim buraya gelişim bir plandı. Rekorla gitmem bir projeydi." 

Hocam saha dışında da inanılmaz bir mental koçluk yaptı

"Nuri Hoca ilişkimizde hiç yaşamadığım duyguları yaşadım. Futbolda olgunlastığımı anladım. Onunla her zaman birlikte olacağız. 10 sene oldu buraya geleli. Çok güzel ve çok kötü günlerim oldu. Benim için artık vakit gelmişti. Bir seviyede kalacağıma inanıyorum. Hocam saha dışında da inanılmaz bir mental koçluk yaptı. Hiç kafamda soru işaretim yok. Antalyaspor da bu sene çok başarılı olacak. Eto'o oynadığım dönemde çok etkili oldu. Bu sözleri kullandıktan sonra Kemerspor'a kiralık gittim. Nuri Şahin furbolcu iken bana çok iyi futbolcu olduğumu söyledi. İki dünya yıldızından iyi sözler duymak çok mutlu etti."

Senin için hazırladığımız haberler