Domenec Torrent açıkladı! Barcelona planı, Arda Turan...

16.03.2022 - 10:37 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 16:49

Galatasaray'da Avrupa Ligi son 16 turunda yarın akşam Barcelona ile oynacak rövanş karşılaşması öncesinde Domenec Torrent ve Taylan Antalyalı basının karşısına çıktı. İşte detaylar...

Domenec Torrent açıkladı! Barcelona planı, Arda Turan...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın akşam saat 20.45'te Nef Stadyumu'nda Barcelona ile 0-0'ın rövanşında kardşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent ve sarı kırmızılı futbolculardan Taylan Antalyalı basın toplantısında konuştu.

"İlk maçtaki mücadelemizi gösterip iyi bir sonuç almayı düşünüyoruz" 

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Taylan Antalyalı, Barcelona'nın kaliteli bir orta sahaya sahip olduğunu belirterek, "Busquets aralarında en tecrübelisi. Yarınki maç çok önemli. İlk maçtaki mücadelemizi gösterip iyi bir sonuç almayı düşünüyoruz. Barcelona, dünyanın en güçlü takımlarından birisi. Avrupa Ligi'nde buraya kalan takımlara bakarsanız hepsi güçlü ekipler. Barcelona'yı geçersek kalan rakipler de zorlu olacak" dedi.

"Oynadığım pozisyondan memnunum"

27 yaşındaki futbolcu Galatasaray'daki 3. senesini geçirdiğini vurgulayarak, "Farklı pozisyonlarda oynadım. Hatta forvet oynadığım maçlar da oldu. Nerede görev verilirse verilsin elimden geleni yapmak için savaşıyorum. Şu anda defansın önünde oynuyorum, pozisyonumdan memnunum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Barcelona'nın Galatasaray maçı kamp kadrosu açıklandı!
Habere Git

Torrent: "Normal olan bir hafta değildi"

Galatasaaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, ilk olarak ligde Beşiktaş ile oynadıkları derbi karşılaşmasına değinerek, "Bizim için Beşiktaş maçı çok önemliydi. Benim için bir maçı kazanmanın yolu bir önceki maçı kazanmaktır. Beşiktaş'a karşı kaybetseydik bana sorardınız; 'Neden daha iyi bir ekiple oynamadınız?' diye. Normal olan bir hafta değildi oyuncularımız için, Beşiktaş maçında da oyuncularımız yorgundu. Barcelona maçından sonra İzmir'de antrenman yaptık, pazar günü geldik, pazartesi günü de maç yaptık" şeklinde konuştu.

"Bizle oynadıktan sonra ligde 4 attılar ona baksınlar"

İspanyol teknik adam, yarın Barcelona karşısında 90 dakika mücadele etmek içn çalıştıklarını vurgulayarak, "Barcelona gibi kalitesi güçlü takımlara karşı oynamak farklı bir şey. Biz de kazanmak için sahada olacağız. Türkiye'de Barcelona'yı tanımayan insanlar bizle oynadıktan sonra ligde 4 attılar ona baksınlar. Barcelona şu anda dünyanın en iyi 5 takımından birisi" dedi.

"Sürpriz bir planım olacak"

Domenec Torrent, Barcelona maçıyla ilgili planları sorulması üzerine ise, "Tabii ki de sürpriz bir planım olacak. Beşiktaş maçında bekleri ileride oynatmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Bireysel olarak daha üstün bir takıma karşı oynayacağız. Birlikte oyuna dikkat etmemiz gerekiyor. Bu anlamda başarılı olursak sonuç güzel olur. Dünyanın her takımı için geçerli, onlara karşı oynarken geride olmak zorundasınız" yanıtını verdi.

"Barcelona için zor bir maç olması için uğraşacağız"

Domenec Torrent sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her zaman olasılık diye konuşmayı tercih ederim. Taraftarımız sahamızda bize çok yardımcı oluyor. Beşiktaş maçının son 15 dakikasında takım zorlanırken çok yardımcı oldular. Yarın da mutlaka bize çok destek olacaklar. Onlar yanımızda olunca daha da güçlü oluyoruz. Barcelona için zor bir maç olması için uğraşacağız. Başlangıçta zor olacaktır, devamında gol atma şanslarımız mutlaka olacaktır. Barcelona'ya karşı ilk andan itibaren iyi oynamanız gerekir, özellikle kalecimizin. Daha sonra bazı fırsatlar bulacağımızı düşünüyorum."

Arda Turan yok, Halil'in durumu belirsiz

'Bizim taraftarımız çok güçlü. Biz taraftarımızın desteğiyle zor anları atlatabiliyoruz. Onlara bu maçta da çok ihtiyacımız var. Arda Turan sakat olduğu için kadroda yok. Halil'in bir rahatsızlığı vardı, doktorumuzla konuştuktan sonra karar vereceğiz.'

"4-5 yıl daha burada olsam çok güzel olur"

Şu anda Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ifade eden Torrent, "Önümüzdeki 4-5 yıl daha burada olsam çok güzel olur. Şu anda tek düşüncem yarınki maçı kazanmak" şeklinde konuştu. 

Cicaldau ve Morutan

Basın toplantısında yer alan bir Rumen gazetecinin Alexandru Cicaldau ve Morutan ile ilgili sorusuna ise İspanyol teknik direktör, "Rumensin ve iki tane Rumen oyuncumuz hakkında bilgi almak istiyorsun fakat önümüzde çok önemli bir maç var. 28 tane oyuncumuz var bizim, o isimler arasından tercih yapmam gerekiyor ve 5 kişiyi dışarıda bırakmam gerekiyor" cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler