Gianluigi Donnarumma'nın Evine Giren Hırsızlar 500 Bin Euro'luk Soygun Yaptılar

22.07.2023 - 19:50 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 20:22

Paris Saint Germain'in İtalyan file bekçisi Gianluigi Donnarumma'nın evine giren hırsızlar başarılı futbolcu ve eşini bağlayıp 500 bin Euro'luk bir soygun yaptılar.

Gianluigi Donnarumma'nın Evine Giren Hırsızlar 500 Bin Euro'luk Soygun Yaptılar

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in başarılı İtalyan file bekçisi Gianluigi Donnarumma'nın evinde kan dondurucu bir hadise yaşandı.

Paris'te hırsız felaketi

L'Equipe Gazetesinin haberine göre İtalyan file bekçisinin Paris'teki güvenlikli evine hırsızlar girdi. Olay sırasında hırsızların Donnaruma ve evde bulunan eşini bağlayarak soygunu gerçekleştirdikleri haber belirtildi.

Hastaneye kaldırıldılar

Eve giren hırsızların 24 yaşındaki file bekçisinden 500 bin Euro'luk eşya çaldığı habere eklenirken, çiftin soygundan sonra yaşadıkları şok nedeniyle hastaneye kaldırıldığı söylendi. Hastaneden ayrılan Donnarumma ailesi bir otele sığındı.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi'den Paris Saint Germain'e telefon! Galatasaray...
Habere Git

Paris'in İtalyan oyuncularının yakası hırsızlıktan kurtulmuyor

Gianluigi Donnarumma'nın hem PSG hem de İtalya Milli Takımı'ndan arkadaşı Marco Veratti'de daha önce bir hırsızlık vakası ile karşı karşıya kalmıştı. 2022'de Ibiza'da tatil yapan oyuncunun kiraladığı eve hırsız girmiş ve 3 milyon Euro'ya yakın eşya çalımıştı.

Paris'te sorunlardan kurtulamadı

2021'de Milan'dan ayrılarak Paris Saint Germain'in yolunu tutan 1.96'lık file bekçisinin ilk sezonunda takımın kalesine geçmesi beklenirken, Kosta Rikalı Keylor Navas'ın arkasında kalmıştı. Oyuncunun ikinci planda kalma sebebinin takımdaki Latin Amerikalı futbolcuların Navas için olan baskısı olduğu söyleniyordu.

Senin için hazırladığımız haberler