Ali Ece'den Emre Belözoğlu'na sert eleştiri

14.11.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 01:15

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun 7-0'lık Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamaları eleştiren Ali Ece genç hocaya sert sözlerle yüklendi

Ali Ece'den Emre Belözoğlu'na sert eleştiri

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray Medipol Başakşehir'i 7-0 mağlup ederek ağır bir yenilgi yaşattı. Maçın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun açıklamaları çok konuşuldu. Gazeteci Ali Ece, Belözoğlu'nun bu sözlerini sert bir şekilde eleştirdi.  

Senin de teknik direktörlük seviyeni gösterdi

Ali Ece Vole ekranlarında yaptığı yorumda "Emre Belözoğlu, maçtan sonra 'Galatasaray'a teşekkür ediyorum, oyuncularımın seviyesini gösterdi.' dedi. Yok hocam, Galatasaray senin de teknik direktörlük seviyeni gösterdi. Fiorentina'yı yenerken senin başarındı, şimdi sadece oyuncuların mı başarısız?" ifadeleri ile genç teknik direktörü eleştirdi. 

Emre Belözoğlu ne dedi?

Emre Belözoğlu 7-0 biten Galatasaray maçının ardından "Çok kolay bir maç oldu, zor falan bir maç olmadı. Galatasaray'ı tebrik ederim, oyuncularımızın seviyesini gösterdiler. Teşekkür ederim. Bundan ders çıkaracağız. Haddimizi bilmemiz gerektiğini gösterdiler. Galatasaray'ı ve Okan Hoca'yı tebrik ederim" demişti. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Emre Belözoğlu'nun tercihlerini tuhaf karşıladım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler