Erden Timur: "Endişemiz Kalmadı"

09.05.2023 - 00:25 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 00:38

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Medipol Başakşehir maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Erden Timur: "Endişemiz Kalmadı"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i sahasında 1-0 yendiği maç sonrası sarı-kırmızılı takımın Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, açıklamalarda bulundu.

"Endişemiz kalmadı"

Beyaz TV muhabirinin, "6 puan öndeyken endişeniz vardı, hala var mı ?" sorusuna yanıt veren Timur, "Valla artık endişemiz kalmadı" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray evindeki yenilmezliğini 15’e çıkardı

Öte yandan, Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0 galip ayrıldı ve ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Aslan sahasında sadece ligin 2. haftasında Giresunspor'a 1-0'lık skorla mağlup olurken, bu maçın ardından oynadığı 15 karşılaşmada 13 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

İlgini Çekebilir
Fark 5'e çıktı, Cimbom meşaleyi yaktı
Habere Git

Okan Buruk'tan, Emre Belözoğlu’na karşı 2. galibiyet

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir, Nef Stadyumu’nda karşılaşırken, bu müsabaka aynı zamanda iki teknik direktörün de rekabetine sahne oldu. 

Yıllarca aynı takımlarda ve milli takımda birlikte oynayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenör olarak 3. kez rakip oldu.

Sarı-kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılmasıyla birlikte Okan Buruk, Emre Belözoğlu’na karşı 2. galibiyetini elde etti. Belözoğlu’nun da 1 galibiyeti bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Mayıslar bizim demiştim!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler