Ertem Şener'den Yusuf Günay'a Fenerbahe-Trabzonspor maçına da gidecek mi?

03.11.2023 - 23:55 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 00:15

Ünlü spor spikeri Ertem Şener YouTube kanalı üzerinden Galatasaray maçından çıkarken görülen TFF Başkanvekili Yusuf Günay'ı eleştirdi. .

Ertem Şener'den Yusuf Günay'a Fenerbahe-Trabzonspor maçına da gidecek mi?

AJANSSPOR-HABER

TFF Başkanvekili Yusuf Günay, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Kasımpaşa maçı sonrası arabasına şapka takarak bindi. Söz konusu görüntüler ünlü spiker Ertem Şener'in Youtube kanalında yayınlandı. 

"Fenerbahçe-Trabzonspor maçına da mı şapkayla gideceksiniz?

Ertem Şener, Yusuf Günay’a “TFF Başkanvekili Yusuf Günay, şapkayla stattan çıkıyor. Bana çok enterasan geldi. Niçin şapkayla stattan ayrıldı bunu anlayamadık. Ben merak ediyorum sayın Yusuf Günay, yarın Fenerbahçe - Trabzon maçına da gidecek misiniz? Ya hadi takın da niye akşam? Cidden ya tamam takın şapka da niye akşam takıyorsunuz Yusuf Günay? Cidden bunu merak ediyorum. Ya siz TFF’de yöneticisiniz, neden stada böyle geldiniz? Bakın bu çok ciddi bir haber neden şapka?” sorusunu sordu.

Neden şapka taktığı belli oldu

Ertem Şener daha sonra sözlerine açıklık getirdi. Ünlü spiker, Yusuf Günay'la ilgili konuşurken, Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez'i kaynak göstererek "Yusuf Günay, sinizüt olduğu giçin şapka takmış" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: Kazanmak Galatasaray'ın genlerinde var
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler