Eskişehirspor'un Toplam Borcu Açıklandı!

22.06.2023 - 18:09 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 18:23

Son dakika | Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Eskişehirspor'da Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kulübün toplam borcu belli oldu. Detaylar.

Eskişehirspor'un Toplam Borcu Açıklandı!

Eskişehirspor'un Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan efsane kulübün genel kuruluna 79 üye katıldı.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda mali, idari ve denetim kurulu okunarak ibraya sunuldu.

İşte Eskişehirspor'un toplam borcu

Okunan mali raporda Eskişehirspor'un toplam borcu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre kulübün toplam borcu 336 milyon 691 bin 677 lira olarak kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Es Es'den seyirci yasağına tepki! "Bu kararı verenleri kınıyoruz"
Habere Git

Erkan Koca yönetimi üst ligi hedefliyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, yaptığı açıklamada son 5 aydır görevde olduklarını belirterek, yaptıkları çalışmalara dair bilgilendirmeyi katılımcılar ile paylaştıklarını ifade etti. Koca, gelecek sezon için bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini kaydetti.

Amatöre düştü sponsor gitti

Eskişehirspor'a uzun zamandır sponsor olan ETİ, Bölgesel Amatör Lig'e düşülmesinden dolayı Kırmızı-Siyahlı kulübe olan desteğini çekti. Kulüpten geçtiğimiz gün yayınlanan açıklamada ETİ'ye teşekkür edildi.

Açıklamada, "Yıllardır forma sponsorumuz olan Eti Şirketler Grubu'nun Temsilcisi ve Avukatı Barış Sütken ile görüşmelerimiz sonucunda, ETİ Şirketler Grubu'nun kulübümüzün Bölgesel Amatör Lig’e düşmesinden dolayı bu sene kulübümüzle sponsorluk anlaşması yapmayı düşünmediklerini tarafımıza bildirilmiştir. Kendilerine bugüne kadar vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor'dan sol kanada takviye
Habere Git

"Gün gelir devran döner bugünleri unutursak kanımız kurusun!"

ETİ'nin yeni sezonda Eskişehirspor'a destek olmayacağının duyurulmasının ardından Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Koca, "Gün gelir devran döner o zaman bizler bugünleri unutursak kanımız kurusun!" ifadeleriyle sert bir çıkışta bulundu.

"Yaşasın değil, yaşayacak Eskişehirspor"

Koca, yaptığı paylaşımda "Eskişehirspor'un ligi olmaz. Eskişehirspor’un marka değeri ölçülmez. Eskişehirspor Eskişehir’in en büyük markasıdır. Eskişehirspor bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Eskişehirspor bizim gündemimiz değil hayatımızın merkezidir. Gün gelir devran döner o zaman bizler bugünleri unutursak kanımız kurusun! Yaşasın Eskişehirspor değil. Yaşayacak Eskişehirspor" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler