Fenerbahçe ile Galatasaray, William Carvalho transferinde karşı karşıya

01.07.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 09:57

Abdülkerim Bardakcı transferinde yarışan Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez yıldız oyuncunun transferinde karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe ile Galatasaray, William Carvalho transferinde karşı karşıya

Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Abdülkerim Bardakcı transferinde yarışan ezeli rakipler, bu kez yıldız oyuncunun transferinde karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler Abdülkerim transferinin rövanşını almak isterken, sarı kırmızılılar ezeli rakibine bir çalım daha atmak istiyor...

William Carvalho kapışması

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez de William Carvalho transferinde birbiriyle mücadele edecek. Orta sahaya takviye isteyen iki takım da Real Betis ile kontratının bitmesine 1 sezon kalan Portekizli oyuncu için temaslarını sürdürüyor.

3,5 milyon Euro istedi

İspanyol ekibinden yılda 2.5 milyon Euro kazanan 30 yaşındaki futbolcu, yıllık 3.5 milyon Euro garanti ücret istiyor. Real Betis, 2018'de Sporting'den 16 milyon Euro'ya aldığı oyuncunun 1 yıl sözleşmesi kalması nedeniyle ayrılmasına onay verirken 4 milyon Euro'luk bonservis bekliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Süper Lig'e dönüyor
Habere Git

İki takımda şartlarını zorluyor

6 numara arayan Fenerbahçe ve Galatasaray da Carvalho için masaya otururken iki takım da şartlarını zorluyor. Bu sezon Betis ile 3 kulvarda toplam 49 maça çıkan Carvalho 4 gol atarken 5 defa da asist katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler