Fenerbahçe'de Lincoln transferinden sonra ikinci hedef Carvalho!

13.06.2022 - 09:03 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 16:51

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Lincoln Henrique'nin ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe'de Lincoln transferinden sonra ikinci hedef Carvalho!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Fenerbahçe'de bu hedefe uygun transferler için çalışmalar sürüyor.

Tecrübeli teknik direktör ve yönetim transferde birlikte hareket ederken, Jesus'un listesi üzerine hazırlıklar sürüyor. Süper Lig ve Avrupa için iddialı bir kadro kurmak isteyen Kanarya, ilk transferini bitirir bitirmez bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Lincoln imzaya geliyor

Fenerbahçe, Portekiz ekibi Santa Clara da forma giyen 23 yaşındaki 10 numara Lincoln Henrique'nin transferini noktaladı. Sarı-lacivertliler, oyuncunun kulübü ve kendisiyle anlaşma sağladı. Orta alanda ofansif rol üstlenen 23 yaşındaki Lincoln'ün bu akşam ailesiyle birlikte İstanbul'a geleceği ve transferin resmen duyurulacağı bildirildi.

İkinci bomba Carvalho

Yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, Real Betis formasını giyen William Carvalho transferi için de harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Menajeri Fenerbahçe'yi resmen açıkladı
Habere Git

Betis 8 istedi, Fener 4 verdi

Sabah'ta yer alan habere göre; taraflar arasındaki pazarlıklar başlarken, İspanyol kulübü başarılı orta saha oyuncusuna karşılık 8 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan 30 yaşındaki futbolcu için talep edilen bu rakamı yüksek bulan sarı lacivertliler, 4 milyon Euro önerdi.

Pazarlıklar sürecek

Aradaki fark nedeniyle ilk görüşmeler olumsuz bir şekilde sonuçlandı. Ancak Carvalho'dan vazgeçmeyen Fenerbahçeli yetkililerin, Betis'li yöneticilerle bu hafta içinde yeniden bir araya geleceği belirtildi.


Bu transferin gerçekleşmemesi halinde sarı-lacivertliler, Yunan ekibi Olympiakos'un formasını giyen Pepe'ye yönelecek.

Piyasa değeri 16 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan 30 yaşındaki Portekizli ön libero geride kalan sezonda Real Betis formasıyla 49 maça çıktı. Tecrübeli yıldız bu laçlarda 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 de asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler