Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun Rayo Vallecano'ya kiralandığını duyurdu!

31.01.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 14:12

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun Rayo Vallecano'ya kiralandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun Rayo Vallecano'ya kiralandığını duyurdu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun sezon sonuna kadar Rayo Vallecano'ya kiralandığını duyurdu.

Sezon sonuna kadar kiralık

Kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, oyuncumuz Miguel Crespo satın alma opsiyonu ile birlikte İspanya’nın Rayo Vallecano takımına sezon sonuna kadar kiralanmıştır. 

Futbolcumuza sezonun geri kalan bölümünde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar ve Salih Uçan açıklaması!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 18 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Rayo Vallecano de transferi açıkladı

La Liga kulübü Rayo Vallecano da, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Miguel Crespo'nun sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Miguel Crespo, 6 Eylül 2021 tarihinde Estoril Praia'dan Fenerbahçe'ye 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
İsmi Beşiktaş ile anılmıştı! Başkan canlı yayında açıklama yaptı
Habere Git

Öte yandan La Liga'da 13. sırada yer alan Rayo Vallecano, bu akşam saat 23.00'te Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler