Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Hristina Vuchkova'yı Transfer Etti

12.01.2023 - 15:55 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 16:00

Transfer haberleri... Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Bulgar oyuncu Hristina Vuchkova'yı kadrosuna kattı. İşte detaylar.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Hristina Vuchkova'yı Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Bulgar oyuncu Hristina Vuchkova'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Fenerbahçe, Hristina Vuchkova ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Hristina Vuchkova ile güçlendirdi. Bulgar orta oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı.

Forma giydiği takımlar

2022-2023 sezonunda Çin’in Beijing BAIC Motor takımında forma giyen Hristina Vuchkova, kariyerine 2008-2009 sezonunda CSKA Sofia'da başladı. Bulgar voleybolcu daha sonra sırasıyla Levski Sofia, Norda Foppadedretti Bergamo, Telekom Bakü, Liu Jo Modena, Nilüfer Belediyespor, Galatasaray, Türk Hava Yolları, VC Maritza, PTT Spor ve Imoco Volley formaları giydi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Süper Lig'den golcü
Habere Git

Hristina Vuchkova’ya ailemize hoş geldin diyor, sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Hristina Vuchkova sağlık kontrolünden geçti

Öte yandan, Hristina Vuchkova, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

İlk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından sporcu; ortopedi, kardiyoloji, göz ve dahiliye bölümlerinde muayene edildi. Voleybolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Fenerbahçe'nin rakibi Eczacıbaşı

Öte yandan sarı-lacivertli takım, 14 Ocak Cumartesi günü saat 19.30'da ligin namağlup lideri Eczacıbaşı Dynavit ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabakayı TRT Spor Yıldız naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe ligin ilk yarısını 10 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 3. sırada tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler