Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu Resmen Açıkladı | Transfer Haberleri

22.06.2023 - 10:02 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 10:51

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Bosnalı yıldız oyuncu Edin Dzeko'nun İstanbul'a geleceğini ve sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı.

Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu Resmen Açıkladı | Transfer Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, transferi gündemde olan golcü oyuncu Edin Dzeko'nun İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Dzeko, bugün Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçecek

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelecektir." ifadeleri kullanıldı.

Son olarak Inter'de forma giydi

Son olarak İtalya'nın Inter takımında forma giyen 37 yaşındaki Bosna Hersekli santrforun, ismi transferde bir süredir Fenerbahçe ile anılıyordu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç - Arda Güler zirvesinden 30 milyon çıktı!
Habere Git

Dzeko, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko, İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcuyu, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde sarı-lacivertli kulübün yetkilileri karşıladı.

Fenerbahçe'nin, sağlık kontrolleri ve son görüşmelerin ardından Edin Dzeko ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bilindiği üzere, Fenerbahçe ve Edin Dzeko arasındaki anlaşmayı ilk olarak 3 Haziran'da AJANSSPOR özel haberi ile duyurmuştu.18 gün önce yayınlanan haberde; transferin %98 oranında tamamlandığı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transfer için özel olarak devreye girdiği belirtilmişti.

Sözleşme 2 yıl

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen tecrübeli forvet oyuncunun yıllık 4.5 milyon Euro kazanacağı, ayrıca 37 yaşındaki oyuncunun imza parası olarak da taksit ile 5 milyon Euro alacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
TFF'de seçim var, gözler yönetim listesinde
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Edin Dzeko kariyerinde Zeljeznicar, Teplice, Usti nad Labem, Manchester City, Wolfsburg, Roma ve Inter gibi takımların formalarını giydi.

Son olarak Inter'de forma giyen ve 2022-23 sezonunda 52 karşılaşmaya çıkan forvet oyuncu, 14 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler