Fenerbahçe, Ryan Kent Transferini Resmen Duyurdu!

02.07.2023 - 16:36 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 19:54

Son dakika | Fenerbahçe, Ryan Kent transferini resmen duyurdu. Ali Koç yönetimi, Rangers'tan ayrılan Kent ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Ryan Kent Transferini Resmen Duyurdu!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Fenerbahçe, transferde harekete geçti. Çalışmalarına hız katan Ali Koç yönetimi, bir transferi daha resmen duyurdu.

Ryan Kent transferi açıklandı

Daha önce Serie A devi Inter'den yıldız golcü Edin Dzeko transferini duyuran Ali Koç yönetimi, geçtiğimiz gün sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a gelen Ryan Kent'i resmen açıkladı.

Fenerbahçe bedelsiz aldı

İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers'ta forma giyen Ryan Kent, gösterdiği iyi performans ile birçok kulübün dikkatini çekmişti. Kulübü olan sözleşmesinin sona ermesiyle bonservisini eline alan İngiliz kanat oyuncusu, Sarı-Lacivertliler'e imza attı. Fenerbahçe bu transfer için Rangers'a bonservis bedeli ödemedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal raporu yönetime sundu! İşte gönderilecekler listesi
Habere Git

Kent, 4 yıllık sözleşmeye imza attı

Rangers'tan ayrılarak Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Ryan Kent, kendisini 4 yıllığına Sarı-Lacivertliler'e bağlayan kontrata imza attı. Kulüp, konu hakkında resmen açıklama yaptı.

Fenerbahçe duyurdu

Sarı-Lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, İngiliz futbolcu Ryan Kent’i 4 yıllığına kadrosuna kattı. 26 yaşındaki oyuncu; 2023-24, 2024-25, 2025-26 ve 2026-27 sezonlarında Fenerbahçemizin formasını giyecek" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında ise "Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı" denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, üçüncü yıldızla yarın masaya oturuyor
Habere Git

Son olarak, "Ryan Kent’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri ile oyuncuya hoş geldin denildi.

44 maçta 3 gol, 10 asist

Geride bıraktığımız sezon Rangers formasıyla 44 resmi müsabakada görev alan Ryan Kent, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki sol kanat, 10 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler