Fenerbahçe'de Juan Cuadrado ile Transfer Görüşmeleri Yeniden Başlıyor

02.07.2023 - 15:06 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 16:30

Son dakika | Teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe üçüncü bomba transfere hazırlanıyor. Juan Cuadrado ile görüşmelere yeniden başlıyor.

Fenerbahçe'de Juan Cuadrado ile Transfer Görüşmeleri Yeniden Başlıyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonda mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, üçüncü bomba transferi için düğmeye bastı. Takımın başına yeniden İsmail Kartal'ı getiren sarı-lacivertliler, yıldız oyuncuyu yeniden gündemine aldı.

Cuadroda ile yeniden görüşme masasına

Şimdiye kadar Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerini bitiren Fenerbahçe, yıldız takviyesine devam edecek. Ali Koç yönetimi, daha önce temasa geçtiği Juan Cuadrado ile görüşmelere yeniden başlayacak.

Cuadrado'nun önceliğini İtalya ama

Juventus'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan Juan Cuadrado ile daha önce bir görüşme yaparak teklifini veren Fenerbahçe, tabiri caizse küllenen görüşmeleri yeniden harlayacak. Önceliği İtalya'ya veren Cuadrado, ilk görüşmede sarı lacivertlilere "Evet" dememişti. 

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal raporu yönetime sundu! İşte gönderilecekler listesi
Habere Git

İstediği teklif gelmedi Fenerbahçe'ye gün doğdu

Gazeteci Alfredo Pedulla'nın verdiği habere göre Cuadrado, kariyerini sürdürmek istediği öncelikli ülkelerden bugüne kadar beklediği seviyede bir teklif alamadı ve bu da Fenerbahçe'yi tekrar harekete geçirdi.

3 Temmuz'dan itibaren görüşmeler başlıyor

Pedulla, Fenerbahçe yönetiminin 3 Temmuz Pazartesi'den itibaren orta saha oyuncusuyla yeniden temasa geçerek, teklifini yenileyeceğini duyurdu. Fenerbahçe'nin yeni yıldız golcüsü Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci'nin Cuadrado'nun menejerliğini de yapıyor. 

Teklif edilen ilk sözleşme 2 yıllıktı

İtalyan gazetecinin daha önceki haberine göre Fenerbahçe, Cuadrado ile yaptığı ilk görüşmelerde tecrübeli futbolcuya 2 yıllık sözleşme önermişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe istiyor ama Inter de devreye girdi!
Habere Git

Cuadrado, son 4 sezonda 40 maçın altına düşmedi

Kariyerinde Fiorentina, Chelsea ve Juventus gibi önemli kulüplerde forma giyen Juan Cuadrado, bu sezon Juventus'ta 47 maça çıktı. 2 gol atıp 4 de asist yapan Kolombiyalı yıldız, son. 4 sezonda hep 40 maç üstü forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler