Fenerbahçe'de Olcay Çakır Turgut İle Yollar Ayrıldı

11.05.2023 - 17:40 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 18:22

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Alagöz Holding, kaptan Olcay Çakır Turgut'un takımdan ayrılarak kariyerine Avrupa'da devam edeceğini açıkladı. Detaylar.

Fenerbahçe'de Olcay Çakır Turgut İle Yollar Ayrıldı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda uzun yıllardır forma giyen Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı. 

Olcay Çakır Turgut kariyerine Avrupa'da devam edecek

Sarı-lacivertliler tarafından; 'Her şey için teşekkürler Olcay Çakır Turgut' notu düşülerek paylaşılan mesajda, “Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın formasını yıllarca gururla taşıyan, henüz 12 yaşında giymeye başladığı çubuklumuzla altyapıdan A takıma sayısız zafer ve şampiyonluklar yaşayan, disiplini, başarıları ve duruşuyla Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil eden Kaptanımız Olcay Çakır Turgut, yeni sezonda kariyerini Avrupa'da sürdürecektir.

2022-23 sezonunu EuroLeague ve lig şampiyonlukları ile tamamlayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın en kıymetli parçalarından biri olan kaptanımıza başarılar diliyor, bugüne kadarki tüm hizmet ve katkıları için teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
TFF, İstanbulspor-G.Saray maçının nerede oynanacağını duyurdu!
Habere Git

Fenerbahçe ile son olarak EuroLeague şampiyonluğuna ulaşan başarılı oyun kurucu, Kadınlar Basketbol Ligi'nde de 7 kez şampiyonluk yaşadı.

Olcay Çakır'dan veda mesajı

Olcay Çakır Turgut da, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Turgut mesajında, "12 yaşında küçük bir çocukken kapısından girdiğğim Fenerbahçede, kaptanlık yaparak Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanmak en büyük hayalimdi. Şimdi başka bir hayalimi gerçekleştirmek için 15 yıldır terlettiğim, benim için çok kıymetli olan Çubuklu formamı takım arkadaşlarıma emanet ediyorum.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe ve Valencia, milli oyuncuya teklif yaptı!
Habere Git

Ülkemi ve Fenerbahçemi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen her şeyi yaparken de her zaman olduğu gibi yanımda olacağınızı biliyor ve hissediyorum.

Bugüne dek desteğini bir an olsun esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Kalbim hep sizinle olaca, yeniden buluşuncaya dek hoşça kalın. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler