Fenerbahçe, Serdar Dursun Kararını Verdi! Jorge Jesus...

31.12.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 12:37

Süper Lig ekiplerindne Fenerbahçe'de Serdar Dursun kararı veriliyor. Teknik direktör Jorge Jesus ve yönetim golcü oyuncuyu takımda tutmak istiyor. Detaylar...

Fenerbahçe, Serdar Dursun Kararını Verdi! Jorge Jesus...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de golcü oyuncu Serdar Dursun için son karar veriliyor. Sezon başında takımdan gönderilmek istenen oyuncunun takımda kalması için görüşler olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Olumsuz hava dağıldı

Sezon başında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve devre arası için transfer görüşmeleri yapan Serdar Dursun için olumsuz hava pozitife döndü. Sabah Spor'da yer alan habere göreü Sezon başından bu yana çok fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun için olumsuz hava pozitife dönmüş durumda… Antalya kampının ve oynanan hazırlık maçlarının en iyi isimlerinden olan tecrübeli oyuncu, son Hatayspor maçında da gol atarak moralini iyice yükseltti.

Serdar Dursun takımda kalmak istiyor

Fenerbahçe'nin forma şansı vermediği ve takımdan göndermek istediği Serdar Dursun, Sarı-Lacivertli takımla devam etmek istiyor. Oyuncu takımda kalmak isterken yönetim ve teknik ekibinde kararını değiştirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Bogdanovic'ten Fenerbahçe sözleri: "Umarım yollarımız kesişir"
Habere Git

Yönetimin kararı belli oldu

Fenerbahçe yönetimi Serdar Dursun için son kararını verdi. Pedro'nun sakatlanması sonrası takımda golcü oyuncu eksikliği yaşayan Fenerbahçe, sonradna oyuna girerek performansını arttıran ve taraftarın sevgilisi haline gelen Serdar Dursun'u takımda tutmaya niyetli. 

Schalke ile anlaşma sağladı

Sezon başında takımdan ayrılması istenen ve kulüp aramaya başlayan Serdar Dursun, çalışmalarına devam ederken transfer görüşmelerini de sürdürdü. Golcü oyuncu Bundesliga ekibi Schalke ile anlaşma sağladı ve bonservisyle ilgili sorunların çözülmesini beklemeye başladı. Yönetimin takımda tutma kararından sonra anlaşmadan vazgeçmesi bekleniliyor. 

İlk gol Hatayspor'a

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla sezon başında forma şansı bulumasada son haftalarda Pedro'nun sakatlığı sonrası oyunun son bölümlerinde oyuna giren Serdar Dursun, sezonun ilk golünü Hatayspor'a karşı attı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, devre arasına yıldızları ekledi!
Habere Git

Bu sezon Süper Lig'de 7 karşılaşmada görev alan Serdar Dursun, 1 gol atarken 2 asist yapma başarı gösterdi. Golcü oyuncu Avrupa Ligi'nde ise 7 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda ise sadece 2 gol atabildi. 

Senin için hazırladığımız haberler