Burak Kapacak, Omar Fayed ve Jo Jin Ho Fenerbahçe'den ayrılıyor!

15.09.2023 - 11:20 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 11:37

Transferde son gün hareketliliği yaşanırken; Fenerbahçe'de düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılıyor. Burak Kapacak, Jo Jin Ho ve Omar Fayed transfer oluyor.

Burak Kapacak, Omar Fayed ve Jo Jin Ho Fenerbahçe'den ayrılıyor!

Arda BİRBEN - AJANSSPOR

Fenerbahçe, yeni sezon için Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becao, Dominik Livakovic, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayır, Edin Dzeko, Dusan Tadic gibi birçok ismi kadrosuna kattı. Dış transferde hareketli bir dönem yaşayan Sarı-Lacivertliler, kadrosunda yer alan futbolculara gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Üç futbolcu Fenerbahçe'den ayrılıyor

Transfer tescil döneminin son gününe gelinirken yönetim, kadroda düşünülmeyen üç oyuncu ile yollarını ayıracak. Sarı-Lacivertliler'de, Jo Jin Ho, Omar Fayed ve Burak Kapacak takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Jo Jin Ho ve Omar Fayed kiralık gidiyor

Fenerbahçe’de, Jo Jin Ho ve Omar Fayed kiralık olarak takımdan ayrılıyor. Kulüplerle görüşmelerde sona gelindi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe aradığı 6 numarayı sonunda buldu
Habere Git

Burak Kapacak için Sivasspor ve Adana Demirspor devrede

Nazım Sangare'nin Fatih Karagümrük'e imza atmasının ardından Burak Kapacak için de Sivasspor devreye girdi. Adana Demirspor'un da ilgilendiği Burak Kapacak için görüşmeler sürerken, Sivasspor bir adım önde. 

Jo Jin Ho'nun performansı

Sezon başında Fenerbahçe'de profesyonel olan Jo Jin Ho, ülkesi Güney Kore'de futbola başladı. Orta sahada görev alan 20 yaşındaki futbolcu, geçen sezon toplam 25 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Omar Fayed'in performansı

Sezon başında ülkesi Mısır'ın El Mokawloon takımından Fenerbahçe'ye 551 bin Euro bonservis bedeli karşılığında gelen Omar Fayed, geçen sezon çıktığı 25 resmi müsabakada skor katkısı üretemedi. 20 yaşında stoper, 7 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin eski forveti kramponlarını astı!
Habere Git

Burak Kapacak'ın performansı

Bursaspor altyapısından yetişen Burak Kapacak, Ağustos 2021'de Fenerbahçe'ye imza attı. 1.35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sarı-Lacivertliler'e gelen Burak, Eylül 2022'de Fatih Karagümrük'e kiralandı. Geçen sezon 17 mücadelede görev alan 23 yaşındaki sağ kanat, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler