Son Dakika | Fenerbahçe Serdar Aziz İle Sözleşme Uzatacak

22.03.2022 - 20:33 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 20:53

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi: Sarı lacivertliler iç transferde harekete geçti ve tecrübeli stoper Serdar Aziz ile büyük ölçüde anlaştı. Detaylar haberimizde

Son Dakika | Fenerbahçe Serdar Aziz İle Sözleşme Uzatacak

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkış bir grafik çizen Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz günlerde sarı lacivertliler 6 oyuncu ile sözleşme uzatırken, başkan Ali Koç Berke Özer ile sözleşme uzatılmayacağını ifade etti ve "İki taraf için de böyle hayırlı olacağını düşünüyoruz. Berke önümüzdeki sezon bizimle olmayacak" dedi.

Yönetim masaya oturdu

Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural ile sözleşme imzalayan Kanarya, tecrübeli stoper Serdar Aziz ile de masaya oturdu.

Söz kesildi

Serdar ile büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe yönetimi 31 yaşındaki savunmacı ile aksilik olmazsa önümüzde günlerde sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldıza City kancası!
Habere Git

Tekrardan A Milli Takım'da gitti

Fenerbahçe'de son haftalardaki performansı ile göz dolduran Serdar Aziz 3.5 yıllık aranın ardından tekrardan A Milli Takım'a çağrıldı.

22 maçta oynadı

Serdar bu sezon Fenerbahçe'de ligde kupada ve Avrupa'da 22 maçta forma şansı buldu.

 

Serdar Aziz'in kariyeri

 

Kariyerinde Bursaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe bulunan deneyimli defans oyuncusu 2016-17 sezonunun devre arasında bedelsiz olarak sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler