Fenerbahçeli yıldızın sözleşmesi bitiyor! İşte transfer etmek isteyen ekipler...

08.04.2024 - 17:56 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 18:21

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusunun sözleşmesi bitiyor. İşte transfer etmek isteyen ekipler...

Fenerbahçeli yıldızın sözleşmesi bitiyor! İşte transfer etmek isteyen ekipler...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun başarılı oyun kurucusu Nick Calathes'in geleceği belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçeli yıldızın sözleşmesi bitiyor

35 yaşındaki Yunan yıldızın Sarı-Lacivertliler ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor. Calathes geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile iki yıllık bir sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçeli yıldız Avrupa devlerinin listesinde bulunuyor

EuroLeague'in önde gelen ekiplerinden Olimpia Milano ve Olympiakos BC yaz ayları için Nick Calathes'i transfer listesine ekledi.

İlgini Çekebilir
Ekrem İmamoğlu derbide Fenerbahçe'nin evinde!
Habere Git

Fransız devinden Fenerbahçeli yıldıza teklif iddiası!

Geçtiğimiz günler Fransız ekibi AS Monaco'nun Nick Calathes'e teklif götürdüğü iddia edilmişti. AJANSSPOR'un Fransız kaynaklarından edindiği bilgilere göre isre Monaco'nun kısa rotasyonuna bir takviye yapma düşüncesi yok. "Roca" lakaplı takım oyun kurucusu Mike James ile 3 yıllık sözleşme uzatmak üzere.

Sarı-Lacivertlilerin kararı bilinmiyor

Fenerbahçe'nin sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Saras Jasikevicius ile kendini buldu

Sezona koç Dimitris Itoudis yönetiminde kısıtlı süre bularak başlayan Nick Calathes takımın başına Sarunas Jasikevicius geçtikten sonra ise adeta hayat buldu. EuroLeague tarihinin en çok asist yapan oyuncusu unvanını elinde bulunduran 35 yaşındaki guard bu sezon çıktığı 30 maçta; 6.6 sayı, 4.8 asist, 3.6 ribaunt, 1.0 top çalma ortalamaları ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: "Nedir bu Fenerbahçe'den çektiğimiz?"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler