Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'ya Brezilya'dan talip çıktı

26.05.2022 - 11:31 | Son Güncellenme: 26.05.2022 - 14:27

Fenerbahçe'de 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen yaşı ve performansı nedeniyle gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Luiz Gustavo için sevindirici bir haber geldi.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'ya Brezilya'dan talip çıktı

Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunda Fransız ekibi Marsilya'dan 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo özellikle son sezonunda yaşadığı uzun süreli sakatlıklar ve yetersiz performansı nedeniyle gözden düştü.

F.Bahçe 3,5 milyonluk maliyetinden kurtulmak istiyor

Sarı lacivertli kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve önümüzdeki sezon 3,5 milyon Euro ücret alacak olan 34 yaşındaki futbolcu gelecek sezon kadrosa düşünülmese de sambacı için son kararı yeni teknik direktör verecek. Ancak yönetim Gustavo'yu göndererek 3,5 milyon Euroluk maliyetinden kurtulmak istiyor.

Brezilya'dan talip çıktı

Tecrübeli oyuncuyla zarar etmeden yollarını ayırmak isteyen Kanarya'ya Brezilya'dan sevindiren bir haber geldi. UOL Esporte'nin haberine göre Botafogo, Lazio forması giyen Lucas Leiva ve Fenerbahçe'de oynayan Luiz Gustavo ile ilgileniyor. Haberde Brezilya kulübünün, Fenerbahçe ile Luiz Gustavo'nun 2023'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen görüşmeleri ilerletmeyi ve Brezilyalı futbolcuyu ülkesine döndürmekte istekli olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Transferde Ozan Tufan sürprizi! "Bonservisini al gel"
Habere Git

Luiz Gustavo'nun performansı

2019 yılında bu yana Fenerbahçe'nin formasını giyen 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, bu sezon 28 maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler