Fenerbahçe'ye bir müjde daha! Novak'tan sonra Lemos da gidiyor!

28.09.2022 - 14:05 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 14:09

Fenerbahçe'de lisans çıkarılmayan yabancı oyunculardan Filip Novak'ın takımdan resmen ayrılmasının ardından Mauricio Lemos da transfer için teklif aldı.

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 14 yabancı futbolcuya lisans çıkardı. Filip Novak, Mauricio Lemos ve Bruma sarı lacivertlilerde kadro dışı kalan isimler oldu. Sakatlığı süren Bruma takımda kalırken Novak ile yolların ayrıldığı resmi olarak duyuruldu. Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Jazira ile anlaşan Çek futbolcudan sonra Uruguaylı Lemos'a da aynı ülkeden FC Baniyas talip oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık! Resmi açıklama geldi...
Habere Git

Emre Belözoğlu transfer etti

Akşam'ın haberine göre Mauricio Lemos'un Fenerbahçe macerası son buluyor. Emre Belözoğlu'nun tartışılan transferlerinden olan Uruguaylı stoperin Novak gibi Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutacağı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Attila Szalai sevinci! Liverpool ve Virgil van Dijk...
Habere Git

1.5 milyon Euro bonservis ödendi

Fenerbahçe'nin 1,5 milyon Euroya transfer ettiği Lemos'un maaşı 850 bin Euro ve bonuslar. . Fenerbahçe'ye faturası 4 milyon 50 bin euro olan Uruguaylı savunmacı, transferin bitmesine 1 hafta kalan Birleşik Arap Emirlikler liginde takım buldu.

FC Baniyas devrede

Kadrosunda sadece 3 tane stoper bulunduran FC Baniyas, Lemos'u transfed etmek için harekete geçti.26 yaşındaki stoperin transferi için Fenerbahçe zorluk çıkarmayacak. Birleşik Arap Emirlikleri Pro Ligi'ne FC Baniyas, 3 haftada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 9. sırada bulunuyor.

Lemos'un Fenerbahçe karnesi: Beşiktaş maçı dönem noktası oldu

Fenerbahçe'ye 2019-2020 sezonunda gelen Lemos, özellikle Kadıköy'de 4-3 kaybedilen Beşiktaş maçından sonra ağır eleştiri aldı ve gözden düştü. Uruguaylı stoper sarı lacivertli formayla tüm kulvarlarda toplam 15 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 1 asist katkısı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler