Trabzonspor'un Alanyaspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı! 6 İsim Kadroda Yok

08.01.2023 - 16:06 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 16:20

Süper Lig'in 18. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da kamp kadrosu açıklandı. Yusuf Erdoğan yine kadroda yok.

Trabzonspor'un Alanyaspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı! 6 İsim Kadroda Yok

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Antalya'ya gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, THY'ye ait özel uçakla Antalya'ya hareket etti.

Trabzonspor'da 6 eksik

Kafilede sakatlıkları bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan ile kart cezalısı Maxi Gomez ve Yusuf Erdoğan yer almadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe derbide kasasını dolduracak! Müthiş gelir...
Habere Git

Yusuf Erdoğan yine yok

Kamp kadrosunda yer almayan; Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ve Giresunspor maçlarında da forma giyemeyen Yusuf Erdoğan'ın devre arası takımdan ayrılması bekleniyor. Sol kanat oyuncusu ile Kasımpaşa ilgileniyor.

Yusuf Erdoğan'ın Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Ocak 2022 tarihinde Kasımpaşa'dan transfer edilen milli oyuncu ile 3.5 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Anlaşmaya göre bordo-mavili takım oyuncuya 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 3.500.000.-TL, 2022/23 futbol sezonu için ise 7.000.000.-TL garanti ücret ödeyeceğini açıklamıştı. Fırtına bonservis bedeli için ise Kasımpaşa'ya fesih bedeli olarak 2 taksit halinde toplam 500 bin Euro ödeyeceğini Kamu Aydınlatma Platfurmu'na (KAP) bildirmişti.

Bu sezonki performansı

Trabzonspor ile bu sezon 5 maçta sahaya çıkan 30 yaşındaki oyuncu skor üretemezken 63 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un ilk Fenerbahçe derbisi
Habere Git

İşte Trabzonspor'un kamp kadrosunda yer alan futbolcular:

"Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Hakan Aydın, Jens Stryger Larsen, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Marc Bartra, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Siopis, Doğucan Haspolat, Marek Hamsik, Gbamin, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Lahtimi, Djaniny Semedo, Umut Bozok ve Naci Ünüvar"

Alanyaspor-Trabzonspor maçı yarın 20.00'de

Corendon Alanyaspor ile Trabzonspor arasında Kırbıyık Holding Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler