Ajansspor muhabiri sordu Ahmet Nur Çebi başkan adaylığını ilan etti

13.01.2022 - 13:23 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 19:26

Son dakika haberleri! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ajansspor muhabirinin sorusu üzerine gelecek seçimde başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Ajansspor muhabiri sordu Ahmet Nur Çebi başkan adaylığını ilan etti

Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında flaş bir açıklama yaptı.

Çebi yeniden başkan adayı olacağını açıkladı

Çebi, basın toplantısında Ajansspor Muhabiri Kartal Yiğit'in sorusu üzerine Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı.

 

İşte o soru ve Ahmet Nur Çebi'nin yanıtı şöyle:

Ajansspor Muhabiri Kartal Yiğit: Mayıs ayında kongre var. Aday olacak mısınız? 2023'ten itibaren Bankalar Birliği borçları ödemeleri başlıyor. Ne yapacaksınız? Ceyhun Kazancı daha faza yetkiye mi sahip olacak? Ona desteğini tam mı?

 "2023'ten sonra her şey daha zor olacak"

"Tecrübeli bir gazeteci sorusu. İçinde her şey var. Çalıştığım insanların her zaman yanında durdum. Sergen Hoca da dahil. Bu arkadaşların yanında duracağım. 2023'ten sonra her şey daha zor olacak. Ama hiçbiri benim geldiğim dönemdekiyle kıyaslanmaz. Ekonomik anlamda çok şeyi hallettik. İbra süreci dahil, hesaplaşma süreci dahil yapan bir başkan ve yönetim kurulu olarak çok yorulduğumu ve onur duyduğumu söylemek isterim. oturduğunuz koltuk ne kadar değerliyse kendinizi o kadar mutlu hissederseniz. 

İlgini Çekebilir
Son dakika! Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü açıklandı!
Habere Git

"Tek aday olursam üzüleceğimi beyan etmek istiyorum"

Bana göre Türkiye'nin çok değerli koltuklarından birinde oturuyorum.  Seçim sırasında çıkacak adaylarla kulübe hizmet etme kalitesinin çok daha yükseleceğini bilenlerden birisiyim. Dolayısıyla mayıs ayında aday olacağım. Başkanlığa aday olduğumu buradan açıklıyorum. Beşiktaş'a başkan olmak isteyenleri aday olmaya davet ediyorum. Bu Beşiktaş için çok değerlidir. Sadece beşi bir araya girip birlikte girmesinler. Hepsi tek tek girsin. Adayım, karşıma da herkesin çıkmasını istiyorum. Tek aday olursam üzüleceğimi beyan etmek istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler