Fred Ayrılırsa, Sofyan Amrabat Manchester United'a Transfer Olabilir

11.08.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 14:57

Fenerbahçe'nin transfer etmek için görüşmeler yaptığı Fred'in yerini Manchester United, eski Galatasaraylı Amrabat'ın kardeşi Sofyan ile dolduracak. Detaylar...

Fred Ayrılırsa, Sofyan Amrabat Manchester United'a Transfer Olabilir

AJANSSPOR HABER

Eski Galatasaraylı Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat, Kırmızı Şeytanlar'ın gündemine geldi. Özellikle Dünya Kupası sürecinde Milli Takımı Fas'la gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sofyan Amrabat, Manchester United'a katılmaya hazırlanıyor. Şart ise Fred'in ayrılışı olarak gösterildi.

Fred giderse, Amrabat gelebilir 

İsmi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Fred, Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Eğer Brezilyalı oyuncu takımdan ayrılırsa Amrabat, İngiliz ekibinin yolunu tutabilir. Manchester United, 26 yaşındaki orta saha için 30 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Fred'e Fenerbahçe ilgisi

Dış basında Fabrizio Romano'nun yaptığı habere göre orta saha arayışında Fenerbahçe, Fred ile yakından ilgileniyor. Haberde, sarı lacivertlilerin yıldız orta saha için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edilirken, oyuncu ile kişisel şartlarda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ekambi, Arabistan’ı Fenerbahçe’ye tercih etti
Habere Git

Nordin Amrabat'ın kardeşi

Sofyan Amrabat, bir dönem ülkemizde Kayserispor'la çıkış yapan ve daha sonra Galatasaray'a transfer olan Nordin Amrabat'ın kardeşi. Nordin Amrabat, 2012-2013 sezonunun başında Galatasaray'a yaklaşık 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Sofyan Amrabat'ın Fiorentina kariyeri

26 yaşındaki oyuncu, 2020-2021 sezonunda Hellas Verona'dan bir diğer İtalyan kulübü Fiorentina'ya 20 milyon Euro karşılığında transfer oldu.  3 sezondur mor menekşelerde boy gösteren Faslı oyuncunun sözleşmesi 2024 Haziran'da sonra eriyor.

Sofyan Amrabat'ın istatistikleri

Takımı Fiorentina'yla 3 sezonda toplamda 107 maça çıkan oyuncu, 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Amrabat, 2023 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla ülkesi Fas'ın vazgeçilmezlerinden olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler