Furkan Korkmaz Takas İddialarına Sert Çıktı: "Parkede Olmak İstiyorum"

17.01.2023 - 17:13 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 17:17

Transfer haberleri... NBA ekiplerinden Philadelphia Sixers'ta forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, takas iddiaları hakkında konuştu. Detaylar.

Furkan Korkmaz Takas İddialarına Sert Çıktı: "Parkede Olmak İstiyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia Sixers, Furkan Korkmaz ve Jaden Springer’ı takas yolu ile kadrodan göndermek istiyor.

Furkan Korkmaz'dan açıklama

Bu iddialar sonrası bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan milli basketbolcu Furkan Korkmaz, geleceği hakkında flaş açıklamalar yaptı.

"Benim elimde değil"

Philadelphia Inquirer'in derlediği habere göre Korkmaz, "Bu konuyu menajerimin ve organizasyonun halletmesine izin verdim. Şu anda bu konuyla ilgili konuşmamın çok anlamlı olacağını düşünmüyorum çünkü benim elimde değil.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün 'Kral'a karşı! Rekoru kırdıktan sonra olay açıklama
Habere Git

"Parkede olmak istiyorum"

Benim açımdan, söyleyebileceğim tek şey mutlu olmak istediğim. Parkede olmak istiyorum. Ve takımın düşüncesi ne olursa olsun, benim açımdan sorun yok" dedi.

2016'da 26. sıradan Draft edilmişti

Bilindiği üzere Furkan Korkmaz, NBA 2016 Draft'inde Philadelphia 76'ers tarafından birinci tur 26. sıradan seçilmişti.

Forma şansı azaldı

Bu sezon sadece 23 karşılaşmada forma giyen Korkmaz, maç başına 10,9 dakika sahada kalırken 4 sayı ortalaması ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Isaiah Whitehead resmen Beşiktaş Emlakjet’te
Habere Git

3 yıl için 15 milyon Dolar kazanıyor

Milli basketbolcu, Philadelphia Sixers ile 3 yıl için 15 milyon Dolar karşılığında anlaşmıştı. Sözleşmesinin ikinci yılında olan Korkmaz önümüzdeki sezon 5.370.000 dolar kazanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler