Van Den Boomen'den Galatasaray'a Transfer Açıklaması!

18.12.2022 - 09:39 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 10:02

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Toulouse'un orta saha oyuncusu Branco Van Den Boomen, transfer açıklamasında bulundu. Detaylar...

Van Den Boomen'den Galatasaray'a Transfer Açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Orta sahaya yeni bir isim transferi yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme Toulouse forması giyen Van Den Boomen, geldi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Sarı-Kırmızılıların ilgisi hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Bu transfer çok güzel olabilir”

Fanatik Gazetesi'ne Galatasaray'ın ilgisi hakkında açıklamalarda bulunan Hollandalı oyuncu Van Den Boomen,  “Ortada henüz bir teklif yok. Dolayısıyla resmi görüşmeler de başlamadı. Ancak ortada gerçek olan bir durum var. O da Galatasaray’ın beni izletmesi. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlginin farkındayım. Bu transfer çok güzel olabilir” ifadelerini kullandı.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Galatasaray'ın sezon sonunda kadrosuna bedava katmak istediği Hollandalı oyuncu için ilk teklifi Ocak ayında sunması bekleniliyor. Fransız ekibi bonservis konusunda yüksek ücret talep etmemesi durumunda Cimbom, tecrübeli orta saha oyuncusunu ara transfer döneminde kadrosuna katacak.

Midtsjö'nün yerine gelebilir

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Midtsjö'yle yolların ayrılacağı iddia edilmeye başlandı. Cimbom, Van Den Boomen transferini devre arasında bitirmesi durumunda Midtsjö'yle yollar ayrılacak. Oyuncu için yüksek bonservis istenmesi durumunda ise sene sonu beklenerek bonservvisiz alınacak.

Hazırlık maçında izlendi

Galatasaray ile Toulouse arasında oynanan hazırlık maçında scout ekipleri, teknik ekip ve yönetim Hollandalı orta saha oyuncusunu yakından izlediler.  Performansından memnun kalan Galatasaray cephesinin kısa süre içinde temasa geçmesi bekleniliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray bir gecede 1 milyar TL kazandı!
Habere Git

Hangi takımlarda forma giydi?

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Van Den Boomen, geçmiş yıllarda, sırasıyla şu takımlarda forma giydi: 

2013–2014 - Jong Ajax

2014–2015 - Eindhoven

2015-2017 - Heerenveen

2016–2017 - Willem II

2017–2019 - Eindhoven

2019–2020 - De Graafschap

2020– - Toulouse

Branco van den Boomen kimdir?

21 Temmuz 1995 doğumlu Branco van den Boomen altyapı eğitimini Ajax'ta aldı. FC Eindhoven, Heerenveen, Willem II, De Graafschap formaları giyen 1 metrte 88 santim boyundaki 27 yaşındaki Hollandalı, 2020'de Toulouse'a transfer oldu.

İlgini Çekebilir
"Büyük Mehmet Fenerbahçelilerle konuştu Galatasaray kümede kaldı"
Habere Git

54 gole katkı sağladı

Toulouse formasıyla gösterdiği performansla takımın kaptanlarından olan Hollandalı oyuncu van den Boomen toplam 96 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 18 kez topu ağlara gönderdi, 36 asist yaptı. Futbolcunun bu sezon 15 maçta forma giydi. 1 gol, 4 asistle oynuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler