Galatasaray Josuha Guilavogui Transferi için Temaslara Başladı

05.06.2022 - 18:36 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 18:56

Galatasaray, Alexandru Cicaladu'yu yedek bırakacak bir transfere imza atıyor. Wolfsburg'dan Josuha Guilavogui transferinde temasa geçildi. İşte detaylar...

Galatasaray Josuha Guilavogui Transferi için Temaslara Başladı

Spor Toto Süper Lig'de hedeflerinin uzağında kalan Galatasaray, gelecek sezon için kaliteli bir kadro kurmayı planlıyor. Bu doğrultuda harekete geçen Sarı-Kırmızılı ekip, Alexandru Cicaldau'yu yedek bırakacak bir isim ile temas kurdu.

Josuha Guilavogui için harekete geçildi

Bild'in haberine göre Galatasaray, devre arasında da ilgişenmiş olduğu Wolfsburg oyuncusu Josuha Guilavogui için devreye girdi. Fransız önliberonun Türkiye'ye transferinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Cicaldau'yu yedek bırakacak

Akşam'ın aktardığı haberinde Guilavogui'nin, Cimbom'un 24 yaşındaki orta sahası Cicaldau'yu yedek bırakacak bir isim olduğu ifade edildi. Ciicaldau bu sezon Galatasaray forması ile büyük bir çıkış yaşamış ve 42 maça çıktığı sezonu 4 gol, 4 asist ile tamamlamıştı.

İlgini Çekebilir
Fener'i geri çevirdi, "Kendimi Galatasaray kulübesinde hayal ediyorum" dedi
Habere Git

Guilavogui'nin bu sezonki performansı

Sezonun yarısını Fransa'nın Bordeaux takımında kiralık olarak geçiren Guilavogui, toplam 36 karşılaşmada görev aldı. Guilavogui, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler