Galatasaray'dan PSG'nin Orta Saha Oyuncusu Renato Sanches'e Transfer Kancası

14.05.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 08:42

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, gelecek sezon için Paris St. Germain'in Portekizli yıldızı Renato Sanches'i transfer etmek üzere.

Galatasaray'dan PSG'nin Orta Saha Oyuncusu Renato Sanches'e Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Ligde 5 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Sezon başında Fransız devi PSG'den Mauro Icardi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bir transfer için daha girişimlere başladı. Sarı kırmızılılar, Fransız temsilcisinin yıldızı Renato Sanchez için transfer girişimlerinş hızlandırdı.

Sezon başında PSG'den İcardi'yi kiralayan G.Saray şimdi de Fransız kulübünün Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'in peşinde. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'in Renato Sanches için Fransız ekibine kiralama teklifi yapması bekleniyor.

Cimbom, Renato Sanches için ısrarlı

Fransa Ligue 1'de Lille'de gösterdiği performans ile PSG'ye transfer olan yıldız futbolcu Renato Sanches yeni takımında beklentileri karşılayamadı. Forma şansı bulamayan Portekizli futbolcu sezon sonunda takımdan ayrılmak istiyor. Star'ın haberine göre Renato Sanches için transferde en ısrarcı takım ise Galatasaray. Sarı kırmızılılar gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için önemli bir kadro kurmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Erden Timur: "Endişemiz kalmadı"
Habere Git

Renato Sanches'den Galatasaray'a yeşil ışık

Kulübü Paris St. Germain'de beklenen performansı veremeyen ve aldığı süreler gittikçe düşen Renato Sanches için Galatasaray'ın devrede olduğu öğrenildi. Portekizli yıldızın Galatasaray'a sıcak baktığı ve sezon sonunda yeni durağının sarı kırmızılılar olabileceği belirtildi. Başkan Dursun Özbek ve başkanvekili Erden Timur'un Portekizli oyuncu için istekli olduğu ve gelecek sezonun yapılanmasında Sanches'i kadroda görmek istedikleri belirtildi.

Renato Sanches'in performansı

Bu sezon başında Fransız ekibi Lille'den Paris St. Germain'e 15 Milyon Euro karşılığında transfer olan Portekizli yıldız, PSG formasıyla tüm kulvarlarda 23 maça çıktı. Toplamda 2 gol atan Sanches, asist yapma başarısı gösteremedi.

Renato Sanches'in kariyeri

Renato Sanches futbola Benfica altyapısında başladı. Ardından takımın çeşitli alt kategorilerinde forma terletti. Sonrasında ise Benfica'nın A seviyesinde forma terletme başarısı gösterdi. Futbolcu Benfica'da sergilediği performansla adeta kendisine hayran bıraktı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı heyecanlandıran Icardi hamlesi!
Habere Git

Bayern Münih'de performansı yetersiz kaldı

Bu başarılı performansıyla 2016 yılında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibinde ise istenilen performansa bir türlü ulaşamadı. Futbolcunun sonraki adresi ise kiralık olarak İngiliz ekibi Swansea oldu. Swansea sonrasında ise Bayern'den Fransız ekibi Lille'e kiralandı.

Lille'de parladı

Lille'de ise performansıyla yeniden futbol dünyasında gündem haline geldi. Fransız ekibi Lille'den ülkenin en büyük kulüplerinden PSG'nin yolunu tuttu. Şimdilerde futbolcunun PSG ile yollarını ayırması gündeme geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler