Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Yeni sezonda...

11.03.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 10:38

Devre arasında Fransız sağ beki Sacha Boey'i rekor bir bonservis bedeliyle Alman devi Bayern Münih'e gönderen Galatasaray, yeni sağ bekini buldu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Yeni sezonda...

AJANSSPOR - HABER

Sacha Boey'i Bayern Münih'e sattıktan sonra sağ beke transfer ettiği Serge Aurier'i henüz oynatma şansı bulamayan Galatasaray, yeni sezon için 20 yaşındaki İsveçli futbolcuyu gündemine aldı.  

Boey gitti, Aurier geldi

Sarı kırmızılar Fransız sağ beki Sacha Boey'i devre arasında 30+5 milyon euro karşılığında Bundesliga devi Bayern Münih'e gönderdi. Galatasaray, Boey'in ayrılığının ardından ise Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan Fildişi Sahilli Serge Aurier ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.  

İlgini Çekebilir
Tottenham'ın Nelsson transferinden vazgeçme nedeni belli oldu!
Habere Git

Sakatlığı nedeniyle forma giyemedi

Galatasaray'da Boey'in yerine transfer edilen 31 yaşındaki sağ bek Serge Aurier sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemedi. Taraftarların oynamasını sabırsızlıkla beklediği tecrübeli oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bitti bitti bitti. Yakında görüşürüz" ifadelerini kullandı. 

Sağ bek transferi için çalışmalar başladı

Serge Aurier ile devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray, sağ bek pozisyonu için transfer arayışları şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip, bu mevkiiye genç bir isim almak istiyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Alperen Şengün kötü sakatlandı! Tekerlekli sandalye ile çıkarıldı...
Habere Git

Markus Karlsson iddiası

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı kırmızılıların, İsveç’te Hammarby forması giyen Markus Karlsson’u istediği öne sürüldü. 

Avrupa'nın büyük bir takımında forma giymek istiyor

20 yaşındaki futbolcunun, 2027 yılına kadar sözleşmesinin bulunmasına rağmen Avrupa’nın büyük bir takımına gitme isteği, Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Piyasa değeri 1.2 milyon Euro

Markus Karlsson, bu sezon toplam 5 maça çıktı ve 375 dakika süre aldı. 20 yaşındaki güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro olarak gösteriliyor

Senin için hazırladığımız haberler