Galatasaray, Thomas Partey'i Transfer Etmek İçin Süreci Hızlandırdı

21.08.2023 - 09:29 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 09:37

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, orta sahaya yapmak istediği transferi İngiliz ekibi Arsenal'da buldu. Cim Bom, Arsenal'dan Thomas Partey'i istiyor.

Galatasaray, Thomas Partey'i Transfer Etmek İçin Süreci Hızlandırdı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, orta sahaya mutlak transfer yapmak isterken gündeme Arsenal forması giyen Thomas Partey geldi. Cim Bom, yıldız oyuncuyu kadroya katmak için görüşmelerini sürdüğü iddiaları çıktı.

Resmi teklif yapıldı

İngiliz basını The Sun'a göre; Arsenal forması giyen Ganalı orta saha için sarı-kırmızılılar teklifte bulundu.

Tek isteyen Galatasaray değil

Arsenal'e geçen 30 yaşındaki oyuncu için Galatasaray dışında Juventus ile Suudi Arabistan kulüpleri de masada olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Gökdeniz Gürpüz Galatasaray'da! Sözleşme imzalanacak
Habere Git

Arsenal'ın vazgeçilmezi

Geçen sezon 40 maçta sahaya çıkan ve 3 gol bulan deneyimli isim, bu sezon ise 2 maçta 90'ar dakika sahada kaldı. Arteta, başarılı oyuncuyu geçen sene olduğu gibi bu senede kullanmaya devam ediyor.

Arsenal yeşil ışık yaktı

İngiltere'nin The Mirror Gazetesi'nin haberine göre; Arsenal, sarı kırmızılı takımın Partey ile görüşmesine yeşil ışık yaktı. Teknik direktör Mikel Arteta'nın, Ganalı oyuncusu için geçtiğimiz günlerde "Thomas Partey bizim için ve benim için çok önemli bir oyuncu ve onun takımda olmasını istiyoruz, orası kesin." ifadelerini kullansa da Partey'in ayrılmasına izin vermeye hazır olduğu öne sürüldü.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un transfer müzakereleri için çok zaman harcadığı ve her iki tarafın da anlaşmanın olumlu sonuçlanmasını beklediği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler