Galatasaray'a Keçiörengücü maçı öncesi Oliveira ve Emre Taşdemir müjdesi

19.12.2022 - 20:13 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 20:23

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maç öncesi Sergio Oliveira ve Emre Taşdemir takımla çalıştı. İşte detaylar

Galatasaray'a Keçiörengücü maçı öncesi Oliveira ve Emre Taşdemir müjdesi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı kırmızılılarda Sergio Oliveira ve Emre Taşdemir idmanın tamamında takımla çalıştı.

Galatasaray'da hedef Türkiye Kupası

2022 FIFA Dünya Kupası arasının sona ermesine kısa bir süre kala Galatasaray, kupa mesaisiyle dönüş yapıyor. Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde sarı kırmızılılar, güçlü Ankara ekibi Keçiörengücü'nü konuk edecek.

Aslan, Ankara Keçiörengücü mesaisine başladı

Dünya Kupası'nın ardından ilk resmi maçına çıkacak sarı kırmızılılar, bu kez güçlü Ankara ekibi Keçiörengücü karşısında galibiyet arayacak. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Ankara Keçiörengücü ile 22 Aralık Perşembe günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Galatasaray'a tarihi çalım: Adama Traore...
Habere Git

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından üç grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, geniş alanda pas ve top kapma çalışmasının ardından dört takımlı turnuvayla sona erdi.

Emre Taşdemir ile Sergio Oliveira geri döndü

Medipol Başakşehir maçında sol arka adalesinde 2. derece zorlanma ve yırtık tespit edilen Emre Taşdemir ile antrenmanda girdiği ikili mücadelede ayak bileği burkulan ve sakatlanan Sergio Oliveira, takımla çalışmaya başladı.

Galatasaray'da 3 eksik

Sergio Oliveira ve Emre Taşdemir idmanın tamamında takımla çalışırken, tedavilerine devam edilen Mauro Icardi, Yunus Akgün ve Mathias Ross özel program dahilinde fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tango zamanı! Hedef Fenerbahçe
Habere Git

Galatasaray - Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Keçiörengücü maçı 22 Aralık Perşembe günü saat 21:00'de A Spor'da canlı yayınlanacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

  • Muslera; Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan; Berkan, Midtsjö, Barış, Mertens, Kerem, Gomis
Senin için hazırladığımız haberler