Galatasaray'da Elias Jelert kararı! Ocak ayına...

30.09.2024 - 10:59 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 11:11

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılıların yeni transferlerden Elias Jelert hakkında flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Elias Jelert kararı! Ocak ayına...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, bu karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Elias Jelert hakkındaki kararını verdi.

Sacha Boey'in ayrılığının ardından geçtiğimiz sezonun devre arasında itibaren sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Kopenhag'ın Danimarkalı sağ beki Elias Jelert'i kadrosuna kattı.

5 yıllık sözleşme

Galatasaray, 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği 21 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Performansı yetersiz kaldı

Galatasaray formasıyla 9 maçta forma giyen ve toplamda 340 dakika sahada kalan Elias Jelert, skor katkısı üretemedi. Oyuncunun performansı teknik ekip tarafından da yeterli görülmedi.

Buruk'un kararı

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Okan Buruk, fiziksel olarak yeterli görülmeyen ve oyun sistemine ayak uyduramayan Danimarkalı futbolcuyu ilk 11'den kesmeye karar verdi.

Galatasaray'da ocak ayına kadar Kaan Ayhan'ın sağ bek pozisyonunda görev alacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler