Galatasaray'da Bir Futbolcu Ayrılık Kararı Aldı!

15.06.2022 - 19:11 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 19:44

Burak Elmas'ın ardından Dursun Özbek'i başkan olarak seçen Galatasaray'da bir futbolcunun ayrılık kararı aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Bir Futbolcu Ayrılık Kararı Aldı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzak kalan Galatasaray, sportif başarısızlığın ardından gittiği genel kurulda Burak Elmas idari yönden ibra edilmedi. Seçim sürecine giren Sarı-Kırmızılı camiada Dursun Özbek, başkan olarak seçildi.

Göreve geldikten sonra kadro yapılanmasını değerlendiren yeni yönetimin gelecek sezon düşündüğü oyuncular arasında yer alan bir futbolcu, sürpriz şekilde Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılma kararı aldı.

Kulüpten ayrılmak istiyor

Bein Sports'un haberine göre Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında katılan Sacha Boey, ayrılmak istiyor. Cimbom'la 2025 yılına kadar kontratı bulunan Kamerunlu'nun, bu talebini yeni seçilen Dursun Özbek yönetimine henüz iletmediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Morutan komşu radarına takıldı! Transfer teklifi yolda
Habere Git

Alman ve Fransızlar ilgileniyor

Öte yandan 21 yaşındaki sağ bek ile Bundesliga ve Ligue 1 ekiplerinin ilgilendiği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması ile 19 karşılaşmada görev alan Sacha Boey, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler