Galatasaray'da Marcao ve eşinin hayali doğum gününde gerçek oldu

06.06.2022 - 15:15 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 15:21

Evlendiklerinde maddi imkanlardan dolayı düğün yapamayan Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Marcao, doğum gününde eşi ile olan bu hayalini gerçekleştirdi.

Galatasaray'da Marcao ve eşinin hayali doğum gününde gerçek oldu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Marcao doğum gününü çok farklı bir şekilde kutladı. Evlendikleri zaman maddi imkanlardan dolayı düğün yapamayan Brezilyalı çift dün akşam nikah tazeledi. Aynı zamanda Marcao'nun doğum günü de kutlandı.

Galatasaray taraftarlarının sevgisini kazanmıştı

Marcao'nun eşi Pan Teixeria, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla taraftarın ilgisini çekmişti. Özellikle Marcao'nun kadro dışı kaldığı dönemde affedilmesiyle ilgili paylaşımları sosyal medyada gündem olmuştu.

Breziyalı futbolcunun eşi Pan Teixeira da sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, "Affetmek erdemliktir, yüceliktir. İnşallah Galatasaray ailesi özrünü ve pişmanlığını kabul eder... Dileğim bu çünkü ailece iyi insanlarsınız ve Galatasaray'ı ve taraftarı çok sevdiğinizi biliyorum" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Giresunspor - Galatasaray maçının 63. dakikasında Kerem Arktürkoğlu'na saldıran Brezilyalı futbolcu, kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray düğmeye bastı! İşte Cicaldau'yu yedek bırakacak isim
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler