Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yerine kim forma giyecek?

06.01.2024 - 09:09 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 09:24

Galatasaray'da, Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Mauro Icardi'nin yerine kim oynayacak?

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yerine kim forma giyecek?

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da 0-0 biten mücadelenin ardından Mauro Icardi'nin sakatlandığı öğrenildi. Arjantinli yıldız futbolcunun yüzünde, aldığı darbe sonrası kırıklar oluştu. Sağlık ekibi bu durum karşısında Icardi'nin bir süre sahalardan uzak kalması gerektiğini açıkladı.

Icardi, Konya ve Sivas maçlarında yok! Kim oynayacak?

Sağlık ekibinden gelen Icardi kararından sonra yıldız golcünün yerine kimin forma giyeceği merak konusu oldu. Icardi'nin Süper Lig'de oynanacak Konyaspor ve Sivasspor maçlarını kaçırması bekleniyor.

Bakambu Afrika Kupası'nda

Mauro Icardi'nin yedeği olan Cedric Bakambu, Kongo Milli Takımı ile beraber Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ediyor. 32 yaşındaki santrfor bu nedenle Icardi'nin yerine forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Mauro Icardi hangi maçlarda oynayamayacak?
Habere Git

En güçlü aday Halil Dervişoğlu

Hürriyet'in aktardığı habere göre Icardi'nin yerine ileri uçta görev alması beklenen futbolcular arasında en güçlü aday, 3'üncü forvet konumunda olan Halil Dervişoğlu. Sezon başında Beşiktaş'a imza atması beklenirken eski takımı Galatasaray ile anlaşan ve hazırlık kampında iyi bir görüntü veren Halil Dervişoğlu, hocası Okan Buruk'tan formayı almak istiyor.

Diğer aday Barış Alper Yılmaz

Birçok pozisyonda görev alabilmesiyle joker olan Barış Alper Yılmaz, Halil Dervişoğlu'nun ardından santrfor bölgesinde en güçlü ikinci aday olarak öne çıktı. Son dönemde hocası Okan Buruk tarafından sol bekte denenen genç oyuncunun ileri uçta olması durumunda sol beke Kazımcan Karataş'ın getirilmesi bekleniyor.

Son ihtimal Zaha

Sezon başında Crystal Palace'tan transfer edilen yıldız oyuncu Wilfried Zaha, Mauro Icardi'nin yokluğunda o bölgedeki ihtiyacı karşılayacak oyuncular arasında yer alıyor. Zaha, Halil Dervişoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın ardından üçüncü aday oldu. Fildişili futbolcu Premier Lig'de de bazı maçlara ileri uçta çıkmış ve başarılı performans sergilemişti.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın acil durum golcüsünün karnesi!
Habere Git

Konyaspor maçı yarın

Galatasaray, Süper Lig'de 7 Ocak Pazar günü (yarın), saat 19.00'da Konyaspor'u konuk edecek. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler