Galatasaray, Maycon'u Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı

27.06.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 09:21

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmayı planlarken transfer gündemine Corinthians formasıu giyen Maycon geldi. Detaylar...

Galatasaray, Maycon'u Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gündemine bonservisi Shakhtar Donetsk'te olan ve Corinthians'ta kiralık olarak forma giyen Maycon'u aldığı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray, Maycon'u takibe aldı

Brezilya basınından Globo Esporte'nin haberine göre; Orta saha kurgusuna takviye yapmak isteyen Galatasaray sürpriz bir ismi gündemine aldı. Bonservisi Shakhtar Donetsk'te bulunan ve şu anda Corinthians'ta kiralık olarak forma giyen Maycon'un sarı-kırmızılıların takibinde olduğu belirtildi.

Galatasaray, anlaşma sağlarsa Brezilya'dan ayrılacak

Galatasaray'ın 25 yaşındaki oyuncuya teklifi kısa süre içinde göndereceği iddia edilirken transferde zorluk yaşamayacağı da ifade edildi. Cim Bom, genç oyuncunun bonservisini elinde tutan Shakhtar Donetsk ile anlaşması durumunda Maycon'un Corinthians'tan ücretsiz ayrılmasına engel bir durum yoktur. Başarılı orta sahanın kiralık sözleşmesi ise Aralık 2023 yılında sona erecek.

 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer! İmza atıldı...
Habere Git

Serbest kalma ihtimali var

Shakhtar Donetsk ile Corinthians arasındaki anlaşmada, herhangi bir transfer teklifi sonrası Maycon'un istemesi halinde serbest kalabileceği maddesinin yer aldığı ifade edildi. Brezilyalı oyuncu bu sezon 25 maçta forma şansı buldu.

Maycon'un sözleşmesi ne zaman bitecek?

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Kiralık olarak Corinthians'a transfer oldu

Corinthians altyapısında yetişen Maycon daha sonra Ponte Preta'da kiralık olarak forma giydi. Shakhtar Donetsk'in 2018-2019 sezonunda bonservisini aldığı başarılı futbolcu Ukrayna'daki savaş nedeniyle 1 Nisan 2022'den bu yana Corinthians'ta kiralık olarak forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler