Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da sular durulmuyor!

15.09.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 14:58

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın gruptaki rakiplerinden Manchester United, sakatlıklar ve taciz skandallarıyla boğuşuyor. İşte detaylar....

Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da sular durulmuyor!

AJANSSPOR HABER

Cim-Bom'un Devler Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ta Antony ve Jadon Sancho taciz iddiaları sebebiyle kadro dışı kaldı. Yeni transferlerden Sofyan Amrabat, Mason Mount ve Raphael Varane ise sakatlandı. Saha içinde de istediği başarıyı yakalayamayan United'da, takım içindeki gelişmeler de dikkat çekici.

Anthony şiddet iddialarıyla gündemde

Manchester United'da Antony, eski kız arkadaşına fiziksel şiddette bulunduğu iddiaları sonucu kadro dışı bırakıldı. İddiaları yalanlayan Antony, İngiliz ekibi tarafından yeni bir gelişme olana kadar kadro dışı bırakıldı.

Sancho'nun disiplinsiz tavırları haddini aştı

Kırmızı Şeytanlar'ın genç oyuncusu Jadon Sancho ise disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz sezondan itibaren teknik adam Erik ten Haag ile arasında sorunlar olan Sancho'nun, hocasından özür dilemeyi reddetmesi sebebiyle ikinci bir emre kadar çalışmalarını bireysel sürdürmesine karar verildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yaptı! İşte yeni ücret...
Habere Git

"Günah keçisi ilan edildim!"

Kadro dışı kaldıktan sonra sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Sancho, “Lütfen okuduğunuz her şeye inanmayın! İnsanların tamamen gerçek dışı şeyler söylemesine izin vermeyeceğim. Bu hafta antrenmanlarda kendimi çok iyi idare ettim. Bu konunun başka sebepleri olduğuna inanıyorum ama bu konuya girmeyeceğim, uzun zamandır günah keçisi ilan edildim ve bu hiç adil değil!” dedi.

Sakatlar ordusu

Manchester United'da taciz, şiddet ve disiplin olayları eksik olmazken, İngiliz devi bir çok futbolcusunu da sakatlık sebebiyle kaybetti. Raphael Varane, Mason Mount ve yeni transferlerden Sofyan Amrabat geçirdiği sakatlıklar sonucu Manchester United'ı eksik bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler