Göztepe, Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş'ı kiralık transfer etti

08.09.2022 - 13:56 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 14:05

TFF 1. Lig ekibi Göztepe, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın genç oyuncuları Emirhan Delibaş ve Ajdin Hasic'i kiralık olarak transfer etti. İşte detaylar...

Göztepe, Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş'ı kiralık transfer etti

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den TFF 1. Lig'e küme düşen Göztepe, Beşiktaş'ın genç oyuncuları Emirhan Delibaş ile Ajdin Hasic'i kadrosuna kattıığını duyurdu. Genç oyuncular 1 yıllık kiralık olarak İzmir ekibinin formasını terletecek.

Göztepe, Ajdin Hasic'i kadrosuna kattığını açıkladı. Daha önce Ajansspor, Göztepe ve Ajdin Hasic görüşmesini duyurmuştu. Genç oyuncu sene sonuna kadar Göztepe'nin formasını giyecek.

Emirhan Delibaş'ta transfer edildi

Göztepe, Delibaş'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Yapılan açıklamada ise, ''2003 doğumlu orta saha oyuncusu Emirhan Delibaş sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılmıştır. 1 Ocak 2003'te İstanbul'da dünyaya gelen Emirhan,  Beşiktaş altyapısında ve Beşiktaş takımında forma giydi. Emirhan Delibaş'a Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Biraz yaşlı ama artık Beşiktaşlı
Habere Git

Emirhan Delibaş kimdir?

1 Ocak 2003 doğumlu olan Emirhan Delibaş’ın doğun yeri İstanbul’dur. Ofansif orta saha mevkiinde görev almaktadır.

Takıma 4 Ağustos 2020’de katılan futbolcunun güncel sözleşme bitim tarihi 30 Haziran 2022’dir. Beşiktaş U12 takım kaptanlığı yapmıştır.

 

Ajdin Hasic kimdir?

Ajdin Hasic, 7 Ekim 2001 tarihinde Bosna-Hersek'in Tuzla şehrinde dünyaya geldi.

2016 yılında Dinamo Zagreb'in altyapısına katılan Boşnak oyuncu, Hırvat ekibinde gösterdiği performansla ülkesinin alt yaş milli takımlarına seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler