UEFA, Kamil Grabara için soruşturma başlattı

21.09.2023 - 17:23 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 17:36

Galatasaray, Kopenhag forması giyen Polonyalı kaleci Kamil Grabara'nın yaptığı paylaşımlar sonrası harekete geçti ve konuyu UEFA'ya taşıdı. İşte detaylar.

UEFA, Kamil Grabara için soruşturma başlattı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu ilk maçında Kopenhag'ın Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Danimarka temsilcisinde forma giyen kaleci Kamil Grabara, çirkin paylaşımlarda bulunmuştu.

Polonyalı kaleci sosyal medya hesabı Instagram üzerinden, "Bu b*k çukurundan 3 puan almayı hak etmiştik ama hayat bu, devam ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray konuyu UEFA'ya taşıdı

Grabara'nın bu küstahça paylaşımı sonrası Galatasaray Spor Kulübü'nün harekete geçtiği ve Polonyalı kaleciyi UEFA'ya şikayet ettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Grabara'dan küstahça paylaşım!
Habere Git

UEFA, soruşturma başlattı

Beyaz TV'den Sezgin Gelmez'in haberine göre; Kamil Grabara'nın yaptığı açıklamalar sonrası Galatasaray'ın UEFA'ya yaptığı şikayetin dikkata alındığı ve UEFA'nın da Polonyalı kaleci için soruşturma başlattığı ifade edildi.

Kamil Grabara’nın eşi ölüm tehditleri aldı

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara’nın eşi Roba Leek, gün gece ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Roba Leek, "Dün gece 300'den fazla ölüm tehdidi aldım. Bu normal değil. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Deniz Çoban, Galatasaray maçının hakemiyle kafa buldu
Habere Git

Daha önce bir açıklama yapan Grabara ise, "İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız, biz bunlara alışığız. Sonuçta taraftar oynamıyor, biz oynuyoruz. Bir arkadaşımdan Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler