Adana'da maç sonu Şenol Güneş ile Salih Uçan Arasında Gerilim

27.09.2023 - 22:25 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 22:34

Adana Demirspor'a 4-2 yenilen Beşiktaş'ta sinirler gerildi. Maç sonunda Şenol Güneş'in Salih Uçan'ı sert şekilde iterek soyunma odasına gitmesini istemesi kameralara yansıdı.

Adana'da maç sonu Şenol Güneş ile Salih Uçan Arasında Gerilim

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 6 hafta içinde 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yolunda büyük kayıplar yaşayan Beşiktaş, Adana Demirspor'a 35 yıl sonra yenilirken maç sonu sinirler de çok gerildi. 

Adana Demirsporlu idareciye sarılırke...

Maçın bitiş düdüğünden sonra yedek kulübesinde teknik direktör Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında yaşananlar kameralara yansıdı. Güneş, Salih'in "Hadi gir içeri" diyerek soyunma odasına yollamaya çalıştı. Bu esna Salih, kendisinin yanına gelip tokalaşan Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Göktürk'e aynı şekilde karşılık verirken Güneş, buna müsade etmedi. 

Güneş, Salih'i sert şekilde itti

Güneş, Salih Uçan'ın sırtından sert bir şekilde "Gir içeri, gir içeri" diyerek tepki gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Uçan, geri dönüp Güneş'e şaşkın bir şekilde bakarken, Siyah Beyazlı takımın idarecileri araya girip soyunma odasına yönlendirdi tekrar. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Mert Günok'tan kötü haber! Sahayı terk etti...
Habere Git

Yeniden milli takıma yükseldi

Bu sezon oynadığı futbolla A Milli Takım'a tekrar yükselen Salih Uçan, Adana Demirspor karşısında ilk 11'de başladı. Uçan, 85. dakikada yerini Bakhtiyor Zaynutdinov'a bıraktı. Salih Uçan bu sezon 11 maçta 1 gol ve 1 asiste imza koydu.

Senin için hazırladığımız haberler