Gremio, Gustavo Henrique'nin transferiyle ilgileniyor

14.02.2023 - 19:03 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 19:06

Son dakika transfer haberleri. Fenerbahçe'nin sezon başında Flamengo'dan kiraladığı Gustavo Henrique ile bir başka Brezilya takımı Gremio ilgileniyor.

Gremio, Gustavo Henrique'nin transferiyle ilgileniyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, sezon başında Flamengo'dan Gustavo Henrique'yi kiralamıştı. Sezon başlarında direkt şans bulan 29 yaşındaki oyuncu daha sonrasında önce Serdar Aziz'in dönüşüyle yedek kulübesine çekilmişti.

Forma şansı bulamıyor

Son dönemde Samet Akaydin transferiyle sıralamada iyice geriye düşen Henrique'yi Jorge Jesus gözden çıkarmış gibi görünüyor.

Avrupa kadrosundan çıkartıldı

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna eklenmişti. Kadroda Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Serdar Dursun yer almamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye bir Appiah daha!
Habere Git

Gremio'nun ilgisi var

TNT Sports'un haberine göre Brezilya ekibi Gremio, 29 yaşındaki savunmacı Gustavo Henrique'yi transfer etmek istiyor.

Vitor Perreira da oynatmayabilir

Sezon sonunda Fenerbahçe bonservisini almadığı takdirde Flamengo'ya dönecek olan Gustavo Henrique'nin orada da oynamama ihtimali bulunuyor. Flamengo Teknik Direktörü Vitor Perreira'nın o bölgede 7 oyuncusu (Cleiton, David Luiz, Leo Pereira, Fabricio Bruno, Pablo ve Rodrigo Caio) olması Brezilyalı stoperin işini zorlaştırıyor.

Gustavo Henrique'nin performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Gustavo Henrique'nin 3 gol ve 1 asistlik katkısı bulunuyor. Ayrıca futbolcu 4 sarı kart görürken hiç kırmızı kart görmedi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan deprem paylaşımı: "Kalbimiz hala kırık"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler