Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!

28.12.2021 - 00:06 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 11:35

Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman "İkinci yarıda yukarıları hedeflemek istiyorsak nokta transferler istiyorum" diyerek yönetime rest çekti.

Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Demir Grup Sivasspor’u 3-0’lık skorla mağlup eden Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, “İkinci yarıda yukarıları hedeflemek istiyorsak açık ve net söylüyorum nokta transferleri yapmak zorundayız. Transfer önemli” dedi.

İlgini Çekebilir
Kayserispor yönetiminden Hikmet Karaman'a cevap
Habere Git

Nokta transfer yapmak zorundayız

Ligin ikinci yarısında üst sıralara oynamak için nokta transferlerin şart olduğunun altını çizen Karaman, “Taraftar bizden yukarılara oynaması gereken bir takım istiyor. Bu puanlar bizim için yeterli değil. Kulübümüz; özellikle transfer döneminde ikinci yarı için hedefimizin ne olduğunu ortaya koymalıyız. İkinci yarıya yukarıları hedeflemek istiyorsak açık ve net söylüyorum nokta transferleri yapmak zorundayız. Transfer önemli. İki senedir kulübümüzde kaç oyuncu geldi, gitti. Bugün Konyaspor’u, Hatayspor’u, Başakşehir’i tebrik ediyorum. 3-4 yıldır yan yana oynayan oyuncular” ifadelerini kullanarak Kayserispor yönetimine transfer mesajı verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler